притисни ентер »

Бугарски новинар ја нарече Македонија југозападна Бугарија

Бугарски новинар ја нарече Македонија југозападна Бугарија

Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос на потеклото на револуционерот Владата во ништо не се разликува од кој било родољубив граѓанин на Бугарија. За тоа дека премиерот Бојко Борисов го нарече претседателот Стево Пендаровски, северномакедонски претседател, заменикот на Захариева оцени дека тоа е ситница

Георгиев: Нема отстапки во спорот за Гоце Делчев

Георгиев: Нема отстапки во спорот за Гоце Делчев

Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос на потеклото на револуционерот Владата во ништо не се разликува од кој било родољубив граѓанин на Бугарија. За тоа дека премиерот Бојко Борисов го нарече претседателот Стево Пендаровски, северномакедонски претседател, заменикот на Захариева оцени дека тоа е ситница

(Видео) Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

(Видео) Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев. Во интервјуто со заменикот на Захариева, тој вели дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. -Не ме интересира како

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, даде скандалозна изјава, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека сака да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Заменик министерот за надворешни работи Георг Георгиев беше гостин во емисијата

ВИДЕО: Нема отстапки за Гоце Делчев!

ВИДЕО: Нема отстапки за Гоце Делчев!

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев. Во интервјуто со заменикот на Захариева, тој вели дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. -Не ме интересира како

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН (ВИДЕО)

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН (ВИДЕО)

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3. – „Зборуваме за историска личност која е со неспорно потекло и како што Бугарија постојано подвлекува, со потполно неспорна

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, даде скандалозна изјава, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека сака да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Заменик министерот за надворешни работи Георг Георгиев беше гостин во емисијата

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН (ВИДЕО)

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН (ВИДЕО)

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3. – „Зборуваме за историска личност која е со неспорно потекло и како што Бугарија постојано подвлекува, со потполно неспорна

Бугарски новинар претпочитал да нè нарекува „Југозападна Бугарија“ (ВИДЕО)

Бугарски новинар претпочитал да нè нарекува „Југозападна Бугарија“ (ВИДЕО)

24 Споделувања Share Tweet „Ќе бидете предмет на критика за ова“, му рече бугарскиот заменик министер за надворешни работи – Георг Георгиев, на новинарот Љубомир Огњанов, откако новинарот го нарече Зоран Заев „северномакедонски премиер“. На ова предупредување до водителот на „Офанзива со Љубо Огњанов“ на бугарската „Канал 3“, новинарот врати со уште

ВИДЕО: Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

ВИДЕО: Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

ВИДЕО: Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“ Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев. Во интервјуто со заменикот на Захариева, тој вели дека претпочита да ја

ВИДЕО: Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

ВИДЕО: Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев. Во интервјуто со заменикот на Захариева, тој вели дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. -Не ме интересира како

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев е Бугарин

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев е Бугарин

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев е Бугарин Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3. – „Зборуваме за историска личност која е со неспорно потекло и како што Бугарија

ВИДЕО: Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

ВИДЕО: Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев. Во интервјуто со заменикот на Захариева, тој вели дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. -Не ме интересира како

Бугарскиот новинар, Огњанов ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Огњанов ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Оваа изјава на новинарот следеше откако прво го нарече премиерот, Зоран

Бугарски новинар претпочита да ја нарекува Македонија „Југозападна Бугарија“

Бугарски новинар претпочита да ја нарекува Македонија „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Оваа изјава на новинарот следеше откако прво го нарече премиерот, Зоран

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев е Бугарин

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев е Бугарин

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3. - „Зборуваме за историска личност која е со неспорно потекло и како што Бугарија постојано подвлекува, со потполно неспорна

(Видео) Бугарски новинар ја нарекува Северна Македонија „Југозападна Бугарија“

(Видео) Бугарски новинар ја нарекува Северна Македонија „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Оваа изјава на новинарот следеше откако прво го нарече премиерот, Зоран

(ВИДЕО) Заменикот на Захариева категоричен – Нема отстапки во спорот за Гоце Делчев

(ВИДЕО) Заменикот на Захариева категоричен – Нема отстапки во спорот за Гоце Делчев

Бугарија нема да отстапи пред С. Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, категоричен е заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев. Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос на потеклото на револуционерот Владата во ништо не се разликува од кој било родољубив граѓанин на Бугарија