Викенд комбинации обоени во пастел

Пред нас е викенд, доволна причина да размислуваме во свежи, светли и пастелни бои. Ако имате во план викенд агенда што вклучува дневна журка, ние ќе ве охрабриме да направите урбана комбинација во пастелен колорит. Дури и ако не сте љубител на пастелните тонови, може суптилно да ги вметнете на пример во некоја комбинација со неутрални или беж нијанси,