притисни ентер »

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Тој е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, Фреди бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

ИЗВОР Скопје24 | ноември 14, 2019 Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милиони долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн,

(ВИДЕО+ФОТО) РОДЕН ПОД СРЕЌНА ЅВЕЗДА: Мајка му го оставила во контејнер, а денес е милионер!

(ВИДЕО+ФОТО) РОДЕН ПОД СРЕЌНА ЅВЕЗДА: Мајка му го оставила во контејнер, а денес е милионер!

За овој млад човек важи онаа народната „Роди ме со ксмет, фрли ме на буниште“, бидејќи само така може да се опише неговата животна судбина… Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на најголемата афроамериканска компанија за телекомуникации вредна 62 милиони долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида,

Како бебе го фрлиле во контејнер, а денес е милионер – Запознајте го Фреди Фигерс! (ВИДЕО)

Како бебе го фрлиле во контејнер, а денес е милионер – Запознајте го Фреди Фигерс! (ВИДЕО)

Името Фреди Фигерс е едно од оние кои овие денови најмногу се споменуваат на социјалните мрежи , а се поради фактот дека станува збор за човек кој неговата мајка кога бил бебе го оставила во контејнер , а денес тој е на чело на компанија вредна 62 милиони долари . Имено, тој е роден на Флорида и неговата мајка веднаш по породувањето го напуштила ,

Како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е милионер

Како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е милионер

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милиони долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека

Мајка му го оставила во контејнер, а денес е милионер!

Мајка му го оставила во контејнер, а денес е милионер!

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил тинејџер

Мајка му го оставила во контејнер, а денес е милионер!

Мајка му го оставила во контејнер, а денес е милионер!

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил тинејџер

ВИДЕО: Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

ВИДЕО: Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Тој е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, Фреди бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

На 24 години, младиот пронаоѓач веќе имал дизајнирано 80 софтверски програми, а освен умствено-работните способности, во својата околина важи и за човек со високи морални вредности. Нуди стипендии и помош за програми за млади, помага при плаќањето долгови на оние кои не можат да се справат со тоа… Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер

Роди ме мајко среќен, па фрли ме на буниште: Го оставила во контејнер, а денес е милионер!

Роди ме мајко среќен, па фрли ме на буниште: Го оставила во контејнер, а денес е милионер!

Роди ме мајко среќен, па фрли ме на буниште: Го оставила во контејнер, а денес е милионер! Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле,

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер (видео)

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер (видео)

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил

КОГА СРЕЌАТА ТЕ САКА: Мајка му како бебе го фрлила на буниште, а денес Фигерс е милионер

КОГА СРЕЌАТА ТЕ САКА: Мајка му како бебе го фрлила на буниште, а денес Фигерс е милионер

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милиони долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер (ВИДЕО)

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер (ВИДЕО)

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милиони долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

Како бебе го оставиле во контејнер за ѓубре, сега е милионер

На 24 години, младиот пронаоѓач веќе имал дизајнирано 80 софтверски програми, а освен умствено-работните способности, во својата околина важи и за човек со високи морални вредности. Нуди стипендии и помош за програми за млади, помага при плаќањето долгови на оние кои не можат да се справат со тоа… Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер (видео)

Мајка му го оставила на буниште, а денес е милионер (видео)

Фреди Фигерс (30) како бебе бил оставен во контејнер за ѓубре, а денес е извршен директор на компанија вредна 62 милина долари. Фреди е роден во градот Квинси, Флорида, САД, а мајка му го оставила на буниште бргу по раѓањето. Кога Нејтан и Бети Фигерс го вдомиле, тој бил стар само два дена. Својата фирма Фигерс комјуникејшн, тој ја основал додека бил

Како бебе бил фрлен во контејнер , а сега раководи со компанија вредна 62 милиони долари (ВИДЕО)

Како бебе бил фрлен во контејнер , а сега раководи со компанија вредна 62 милиони долари (ВИДЕО)

Фреди Фигерс (30) во моментов е извршен директор на компанија вредна 62 милиони долари што ја основал кога бил тинејџер. Тој исто така поседува 4 патенти и работи со технологија уште од дете. Фреди е роден во Кунинси (Флорида), а неговата мајка го оставила во контејнер веднаш по раѓањето. Натан и Бети Фигерс го посвоиле кога имал само два дена. Сега