притисни ентер »

Несторовиќ: Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

Несторовиќ: Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

Пулмологот Бранимир Несторовиќ по завршувањето на седницата на Кризниот штаб, изјави дека утре од 14 часот ќе почне со работа објектот на Саемот, бидејќи доаѓаат авиони со српски државјани кои мора да бидат тестирани, а во таа привремена болница ќе одат и лицата позитивни на коронавирусот, додека оние што се негативни ќе одат дома со задолжителна самоизолација

Белградскиот саем од утре ќе работи како привремена болница

Белградскиот саем од утре ќе работи како привремена болница

Белградскиот саем од утре ќе работи како привремена болница Пулмологот Бранимир Несторовиќ по завршувањето на седницата на Кризниот штаб, изјави дека утре од 14 часот ќе почне со работа објектот на Саемот, бидејќи доаѓаат авиони со српски државјани кои мора да бидат тестирани, а во таа привремена болница ќе одат и лицата позитивни на коронавирусот,

Белградскиот саем од утре ќе работи како привремена болница

Белградскиот саем од утре ќе работи како привремена болница

Пулмологот Бранимир Несторовиќ по завршувањето на седницата на Кризниот штаб, изјави дека утре од 14 часот ќе почне со работа објектот на Саемот, бидејќи доаѓаат авиони со српски државјани кои мора да бидат тестирани, а во таа привремена болница ќе одат и лицата позитивни на коронавирусот, додека оние што се негативни ќе одат дома со задолжителна самоизолација

Белградскиот саем од утре се пренаменува во привремена болница

Белградскиот саем од утре се пренаменува во привремена болница

Саемот е една голема болница, се надевам дека нема да ни треба, но мора да се подготвиме, кажа директорот на Инфективната клиника во Белград, Горан Стевановиќ. Пулмологот Бранимир Несторовиќ по завршувањето на седницата на Кризниот штаб, изјави дека утре од 14 часот ќе почне со работа објектот на Саемот, бидејќи доаѓаат авиони со српски државјани кои

Несторовиќ: Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

Несторовиќ: Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

Пулмологот Бранимир Несторовиќ по завршувањето на седницата на Кризниот штаб, изјави дека утре од 14 часот ќе почне со работа објектот на Саемот, бидејќи доаѓаат авиони со српски државјани кои мора да бидат тестирани, а во таа привремена болница ќе одат и лицата позитивни на коронавирусот, додека оние што се негативни ќе одат дома со задолжителна самоизолација

Несторовиќ: Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

Несторовиќ: Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

– Пулмологот Бранимир Несторовиќ по завршувањето на седницата на Кризниот штаб, изјави дека утре од 14 часот ќе почне со работа објектот на Саемот, бидејќи доаѓаат авиони со српски државјани кои мора да бидат тестирани, а во таа привремена болница ќе одат и лицата позитивни на коронавирусот, додека оние што се негативни ќе одат дома со задолжителна

Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница

Белградскиот саем од утре почнува да работи како привремена болница, бидејќи доаѓаат авиони со српски државјани кои мора да бидат тестирани, а во таа привремена болница ќе одат и лицата позитивни на корона вирусот, додека оние што се негативни ќе одат дома со задолжителна самоизолација. Одлуката беше соопштена по завршувањето на седницата на Кризниот

(ВИДЕО) Белградскиот саем пренаменeт во болница со 3.000 легла за заразените со Ковид-19

(ВИДЕО) Белградскиот саем пренаменeт во болница со 3.000 легла за заразените со Ковид-19

На Белградскиот саем се поставени кревети за заразените со коронавирусот во Србија што таму ќе бидат лекувани, а најавено е дека во објектот ќе бидат згрижени 3.000 луѓе. На социјалните мрежи се појави снимка од војници што веќе ги поставиле креветите. Beogradski Sajam, sve spremno. Nema predaje! pic.twitter.com/To1qo0LcFW — Bogoljub Pjescic (@PjescicBogoljub)

Белградскиот саем стана болница (ФОТО+ВИДЕО)

Белградскиот саем стана болница (ФОТО+ВИДЕО)

На Белградскиот саем се поставени кревети за заразените со коронавирусот во Србија што таму ќе бидат лекувани, а најавено е дека во објектот ќе бидат згрижени 3.000 луѓе. На социјалните мрежи се појави снимка од војници што веќе ги поставиле креветите. Beogradski Sajam, sve spremno. Nema predaje! pic.twitter.com/To1qo0LcFW — Bogoljub Pjescic (@PjescicBogoljub)