притисни ентер »

(ВИДЕО) Таткото на годината на Би-Би-Си и неговото семејство се вратиле да рашират малку радост во време на социјално дистанцирање – кога тоа најмногу ни треба!

(ВИДЕО) Таткото на годината на Би-Би-Си и неговото семејство се вратиле да рашират малку радост во време на социјално дистанцирање – кога тоа најмногу ни треба!

Работите се тешки во моментов. Но, дозволете си да патувате надолу по сеќавањата во време што беше веројатно поедноставно. Годината беше 2017. година, во деновите кога сè уште можевме да излеземе надвор. Време кога Татко на годината на БиБиСи и неговото прекрасно семејство беа во основа „Семејство на годината“, благодарение на прекрасниот вирален клип

(ВИДЕО) Таткото на годината на Би-Би-Си и неговото семејство се вратиле да рашират малку радост во време на социјално дистанцирање – кога тоа најмногу ни треба!

(ВИДЕО) Таткото на годината на Би-Би-Си и неговото семејство се вратиле да рашират малку радост во време на социјално дистанцирање – кога тоа најмногу ни треба!

Работите се тешки во моментов. Но, дозволете си да патувате надолу по сеќавањата во време што беше веројатно поедноставно. Годината беше 2017. година, во деновите кога сè уште можевме да излеземе надвор. Време кога Татко на годината на БиБиСи и неговото прекрасно семејство беа во основа „Семејство на годината“, благодарение на прекрасниот вирален клип