Kако да бидете заводница на потпетици и мачка во чизми

Секоја трета жена ги обожава обувките и им дава предност во шопингот. Знаете ли кој модел ви прилега и како со балетанки, потпетици, чизми и со патики да ја нагласите убавината на своите нозе? Рамни Ако имате пропорционални нозе, изберете модел што му прилега на вашиот моден стил. Внимавајте чевлите да не ги нагласат несовршеностите на стапалата –