Од лошо, полошо: Кирјос побара тајм-аут и направи нешто невидено, па удри со шише во судискот стол (Видео)

Ник Кирјос е едноставно непоправлив кога е во прашање неговото однесување на тенискиот терен, бидејќи зборот џентлмен едноставно не постои во неговиот речник. Со своите изданија, Австралиецот знае да ги воодушеви, но и разлути тениските фанови, но ако нешто треба да се признае, тоа е фактот дека секогаш приредува шоу на теренот. Ник изминатава ноќ