Украински стан во јапонски стил во кој ќе се вљубите на прв поглед!

Познатото украинско студио Сергеј Макно веќе долги години работи со неверојатни резултати, а токму истите, многупати досега се наградувани од престижни институции. Неодамна, тие ја освоија и престижната Architecture Master Prize награда за еден стилски стан во Киев, целосно изграден во јапонски wabi sabi стил. Истиот значи барање на совршеното во мааните,