притисни ентер »

Honor X20 телефонот се појави на нови фотографии

Honor X20 телефонот се појави на нови фотографии

МОБИЛНИ , Тренди Honor X20 телефонот се појави на нови фотографии 3 минути 0 0 Honor X20 SE беше претставен минатиот месец, а сега во подготовка е новиот телефон X20. Две фотографии од уредот објави дојавувачот Digital Chat Station, кој истакнува дека во Кина се уште постои побарувачка за рамни екрани, поради што Honor нема да имплементира 2.5D закривено

Honor Magic 3 ќе има пет камери (ВИДЕО)

Honor Magic 3 ќе има пет камери (ВИДЕО)

МОБИЛНИ , Топ Honor Magic 3 ќе има пет камери (ВИДЕО) 2 минути 0 0 Се очекува дека Honor Magic 3 ќе биде претставен на 12. август, а сега Извршниот директор на компанијата го навести телефонот, откривајќи го делумно дизајнот на камерите. George Zhao ги демонстрираше AI можностите на телефонот, на уред со пет камери поставени во М формат. Телефонот

Honor Magic 3 ќе има пет камери (ВИДЕО)

Honor Magic 3 ќе има пет камери (ВИДЕО)

Се очекува дека Honor Magic 3 ќе биде претставен на 12. август, а сега Извршниот директор на компанијата го навести телефонот, откривајќи го делумно дизајнот на камерите. George Zhao ги демонстрираше AI можностите на телефонот, на уред со пет камери поставени во М формат. Телефонот е сместен во специјално куќиште од пред-производство, чија намена е

Samsung Galaxy S22 може да има 50MP RGBW сензор

Samsung Galaxy S22 може да има 50MP RGBW сензор

МОБИЛНИ , Топ Samsung Galaxy S22 може да има 50MP RGBW сензор 4 минути 0 0 Samsung веќе некое време работи на 200MP сензор, а се очекува дека новиот ISOCELL најпрвин ќе пристигне на Xiaomi Mi 12 телефонот. Најновите гласини сугерираат дека јужнокорејската компанија планира да објави 50MP камера со RGBW сензор, а ќе се појави на Galaxy S22 телефонот

Samsung Galaxy S22 може да има 50MP RGBW сензор

Samsung Galaxy S22 може да има 50MP RGBW сензор

Samsung веќе некое време работи на 200MP сензор, а се очекува дека новиот ISOCELL најпрвин ќе пристигне на Xiaomi Mi 12 телефонот. Најновите гласини сугерираат дека јужнокорејската компанија планира да објави 50MP камера со RGBW сензор, а ќе се појави на Galaxy S22 телефонот. Двата сензори ќе бидат претставени во септември, според наводите на Ice Universe