притисни ентер »

Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили

Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили

ФУТУРАМА Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили 5 минути 0 0 Јапонскиот концерн Toyota Motors има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат

Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили

Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили

Јапонскиот концерн Toyota Motors има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат новите системи што во иднина ќе се користат во возилата. Главна задача во овој поглед

Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили

Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили

Јапонскиот концерн Toyota Motors има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за… Текстот Toyota Motors со нови сончеви батерии за своите автомобили е превземен од USB.mk . The post Toyota Motors со нови сончеви батерии

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

Јапонскиот концерн „Тојота мотор“ има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат новите системи што во иднина ќе се користат во возилата. Главна задача во овој

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

Јапонскиот концерн „Тојота мотор“ има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат новите системи што во иднина ќе се користат во возилата. Главна задача во овој

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

Јапонскиот концерн „Тојота мотор“ има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат новите системи што во иднина ќе се користат во возилата. Главна задача во овој

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

Јапонскиот концерн „Тојота мотор“ има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат новите системи што во иднина ќе се користат во возилата. Главна задача во овој

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили

„Тојота“ со нови сончеви батерии за своите автомобили Јапонскиот концерн „Тојота мотор“ има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат новите системи што во иднина

„Тојота” со нови сончеви батерии за своите автомобили

„Тојота” со нови сончеви батерии за своите автомобили

Јапонскиот концерн „Тојота мотор” има намера да почне да користи високотехнолошки сончеви батерии и системи засновани на нив во нивните автомобили. Како што соопшти компанијата, заедно со Националниот институт за напредни индустриски науки и технологија, ќе ги развиваат новите системи што во иднина ќе се користат во возилата. Главна задача во овој