притисни ентер »

Писмена согласност ако детето патува во странство без родители или само со еден родител – кога треба и колку чини?

Писмена согласност ако детето патува во странство без родители или само со еден родител – кога треба и колку чини?

Кога детето патува само со еден родител во странство, треба ли тој да носи со себе писмена согласност од другиот е често прашање на социјалните мрежи, за кое се пишуваат различни одговори. Особено периодов кога почнуваат годишните одмори. За тоа кога треба да се носи писмена согласност, каде да се извади и колку чини, прашавме во Министерство за внатрешни

Ако детето оди на одмор со еден родител или го праќате со дедо и баба, еве какви документи треба да извадите

Ако детето оди на одмор со еден родител или го праќате со дедо и баба, еве какви документи треба да извадите

Кога детето патува само со еден родител во странство, треба ли тој да носи со себе писмена согласност од другиот е често прашање на социјалните мрежи, за кое се пишуваат различни одговори. Особено периодов кога почнуваат годишните одмори. За тоа кога треба да се носи писмена согласност, каде да се извади и колку чини, прашавме во Министерство за внатрешни

Ако детето оди на одмор со еден родител или го праќате со дедо и баба, еве какви документи треба да извадите

Ако детето оди на одмор со еден родител или го праќате со дедо и баба, еве какви документи треба да извадите

Кога детето патува само со еден родител во странство, треба ли тој да носи со себе писмена согласност од другиот е често прашање на социјалните мрежи, за кое се пишуваат различни одговори. Особено периодов кога почнуваат годишните одмори. За тоа кога треба да се носи писмена согласност, каде да се извади и колку чини, прашавме во Министерство за внатрешни

Писмена согласност ако детето патува во странство без родители или само со еден родител – кога треба и колку чини?

Писмена согласност ако детето патува во странство без родители или само со еден родител – кога треба и колку чини?

Кога детето патува само со еден родител во странство, треба ли тој да носи со себе писмена согласност од другиот е често прашање на социјалните мрежи, за кое се пишуваат различни одговори. Особено периодов кога почнуваат годишните одмори. За тоа кога треба да се носи писмена согласност, каде да се извади и колку чини, прашавме во Министерство за внатрешни