Холивудски дами кои стареат достоинствено – без ниту една пластична операција

Тие кажаа „не“ на одењето под нож, поради одржување на младешкиот изглед. Целосно се природни и горди на своите брчки. Холивуд е место каде на цена се младоста и убавината, па мноштво глумици одлучуваат да го забават процесот на стареење, посетувајќи ги ординациите на естетските хирурзи. Oд друга страна, постојат жени кои со години и децении се противат