Изрод, кукавица, кодош, поданик

Никола Димитров вели дека Рашела Мизрахи не може да ја разбере важноста на Преспанскиот договор. Секако дека не може. Еврејка е. Зошто би требало да разбира нечија потреба за холокауст? Само психопати сакаат и разбираат холокауст. Како творците, потписниците и поддржувачите на тој договор. Избори не треба да има. Ниту да се распушта Собранието. Бесмислено