притисни ентер »

Нова интернет измама: Ако ја добиете оваа порака на Viber веднаш пријавете!

Нова интернет измама: Ако ја добиете оваа порака на Viber веднаш пријавете!

Доколку некој се обиде да ве измами, блокирајте го, а принтскрин може да испратите и на “Вибер“ за да дознаат за спамот и да предупредат за некој друг да не може да биде измамен. Овие денови ширум светот на мобилната апликација Вибер пристигнува необична порака. Некои од корисниците добиле порака од сомнително потекло од бројот +79183301602 во која

Измама на Viber од бројот +79183301602

Измама на Viber од бројот +79183301602

+79183301602 е бројот на Viber што испраќа пораки за да ве измами. Веднаш блокирајте го и испратете слика со скриншот до Viber, со цел да и помогнеме на администрацијата полесно да го отстранат спамерот. Оваа појава ја има низ цел свет, а најмногу е распространета во Америка. Содржината на пораката е дека наводно сте добиле половина милион долари,

+79183301602 е бројот на  Вибер што испраќа пораки за да ве измами

+79183301602 е бројот на Вибер што испраќа пораки за да ве измами

+79183301602 е бројот  на Вибер што испраќа пораки за да ве измами. Веднаш блокирајте го и испратете слика со скриншот до Viber, со цел да и помогнеме на администрацијата полесно да го отстранат спамерот. Оваа појава ја има низ цел свет, а најмногу е распространета во Америка. Содржината на пораката е дека наводно сте добиле половина милион долари,

BHИМАВАЈТЕ: Голема измама се шири на Вибер

BHИМАВАЈТЕ: Голема измама се шири на Вибер

BHИМАВАЈТЕ: Голема измама се шири на Вибер Деновите на мобилните телефони на корисниците кои ја имаат инсталирано апликацијата „вибер“ им стигнала невообичаена порака. Наводно, корисници добиле порака од бројот +79183301602 во која се наведува дека баш тие се среќни добитници на „интернационален вибер награден фонд“. Во пораката се наведува дека наградата

Голема опacнocт им се зaкaнува на корисниците на ВИБЕР- Ако ви стигне оваа порака веднаш избришете ја

Голема опacнocт им се зaкaнува на корисниците на ВИБЕР- Ако ви стигне оваа порака веднаш избришете ја

Деновите на мобилните телефони на корисниците кои ја имаат инсталирано апликацијата „вибер“ им стигнала невообичаена порака. Наводно, корисници добиле порака од бројот +79183301602 во која се наведува дека баш тие се среќни добитници на „интернационален вибер награден фонд“. Во пораката се наведува дека наградата е 500.000 американски долари, а за

Корисниците на ВИБЕР во опасност – Ако ви стигне оваа порака веднаш избришете ја!

Корисниците на ВИБЕР во опасност – Ако ви стигне оваа порака веднаш избришете ја!

Деновите на мобилните телефони на корисниците кои ја имаат инсталирано апликацијата „вибер“ им стигнала невообичаена порака. Наводно, корисници добиле порака од бројот +79183301602 во која се наведува дека баш тие се среќни добитници на „интернационален вибер награден фонд“. Во пораката се наведува дека наградата е 500.000 американски долари, а за

Ако ви стигне оваа порака Вибер, ИГНОРИРАЈТЕ ЈА! ИЗМАМА Е!

Ако ви стигне оваа порака Вибер, ИГНОРИРАЈТЕ ЈА! ИЗМАМА Е!

Деновите  на мобилните телефони на корисниците кои ја имаат инсталирано апликацијата „вибер“ им стигнала невообичаена порака. Наводно, корисници добиле порака од бројот +79183301602 во која се наведува дека баш тие се среќни добитници на „интернационален вибер награден фонд“. Во пораката се наведува дека наградата е 500.000 американски долари, а за

Ако ви стигне оваа порака Вибер, ИГНОРИРАЈТЕ ЈА! ИЗМАМА Е!

Ако ви стигне оваа порака Вибер, ИГНОРИРАЈТЕ ЈА! ИЗМАМА Е!

Деновите  на мобилните телефони на корисниците кои ја имаат инсталирано апликацијата „вибер“ им стигнала невообичаена порака. Наводно, корисници добиле порака од бројот +79183301602 во која се наведува дека баш тие се среќни добитници на „интернационален вибер награден фонд“. Во пораката се наведува дека наградата е 500.000 американски долари, а за