притисни ентер »

Уапсен тинејџер-разбојник од Штип, ограбил повозрасна сограѓанка што одела на пазар

Уапсен тинејџер-разбојник од Штип, ограбил повозрасна сограѓанка што одела на пазар

Полициски службеници од Полициската станица Штип денеска во 12:30 часот по преземени мерки и активности го лишија од слобода М.З.(17) од Штип кој насилно и одзел паричник на 65-годишна штипјанка. Како што информира МВР, тој денеска околу 11:50 часот на улицата „Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник од Штип приведен за напад врз жена и кражба, што се случило денеска пред влезот на градскиот пазар во Штип. „ Полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник од Штип приведен за напад врз жена и кражба, што се случило денеска пред влезот на градскиот пазар во Штип. „ Полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник од Штип приведен за напад врз жена и кражба, што се случило денеска пред влезот на градскиот пазар во Штип. „ Полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник од Штип приведен за напад врз жена и кражба, што се случило денеска пред влезот на градскиот пазар во Штип. – Полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11:50 часот на ул. Сутјеска пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно ѝ го одзел

Приведен разбојник од Штип

Приведен разбојник од Штип

На 13.01.01.2021 во 12.30 часот по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел паричникот во кој имало пари и лични документи. Полициски

Уапсен тинејџер-разбојник од Штип, ограбил повозрасна сограѓанка што одела на пазар

Уапсен тинејџер-разбојник од Штип, ограбил повозрасна сограѓанка што одела на пазар

Полициски службеници од Полициската станица Штип денеска во 12:30 часот по преземени мерки и активности го лишија од слобода М.З.(17) од Штип кој насилно и одзел паричник на 65-годишна штипјанка. Како што информира МВР, тој денеска околу 11:50 часот на улицата „Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип

Приведен малолетник од Штип - физички нападнал и ограбил жена

Приведен малолетник од Штип - физички нападнал и ограбил жена

На 13.01.01.2021 во 12.30 часот по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип  го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел паричникот во кој имало пари и лични документи. Полициски

Приведен разбојник од Штип кој насилно одзел паричник од сограѓанка

Приведен разбојник од Штип кој насилно одзел паричник од сограѓанка

Полициски службеници од Полициската станица Штип  денеска во 12:30 часот по преземени мерки и активности го лишија од слобода М.З.(17) од Штип кој насилно и одзел паричник на 65-годишна штипјанка. Како што информира МВР, тој денеска околу 11:50 часот на улицата „Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип

Малолетник украл паричник, полицијата го фати и го врати кај сопственичката

Малолетник украл паричник, полицијата го фати и го врати кај сопственичката

Министерството за внатрешни работи информираше дека вчера во 12:30 часот по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода 17-годишниот М.З. од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска" пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал 65-годишната З.М. од Штип и насилно и го одзел

Приведен разбојник од Штип

Приведен разбојник од Штип

Приведен разбојник од Штип На 13.01.01.2021 во 12.30 часот по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел паричникот во кој имало пари

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник нападнал и ограбил жена на пазар во Штип

Малолетник од Штип приведен за напад врз жена и кражба, што се случило денеска пред влезот на градскиот пазар во Штип. „ Полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел

Уапсен малолетник од Штип - на пазар нападнал постара жена и ѝ го земал паричникот

Уапсен малолетник од Штип - на пазар нападнал постара жена и ѝ го земал паричникот

Министерството за внатрешни работи информираше дека вчера во 12:30 часот по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип  го лишиле од слобода 17-годишниот М.З. од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал 65-годишната З.М. од Штип и насилно и го

Приведен разбојник од Штип, физички ја нападнал и жртвата

Приведен разбојник од Штип, физички ја нападнал и жртвата

Денес во 12.30 час от, по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З. (17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул. „Сутјеска” пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М. (65) од Штип и насилно и го одзел паричникот во кој имало пари и лични документи . Полициски службеници

Уапсен штипски малолетник, ограбил и претепал сограѓанка

Уапсен штипски малолетник, ограбил и претепал сограѓанка

На 13.01.01.2021 во 12.30 час от по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип  го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска” пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел паричникот во кој имало пари и лични документи . Полициски

Приведен разбојник кој нападнал жена во Штип

Приведен разбојник кој нападнал жена во Штип

На 13.01.01.2021 во 12.30 часот по преземени мерки и активности, полициски службеници од Полициската станица Штип го лишиле од слобода М.З.(17) од Штип, затоа што околу 11.50 часот на ул.„Сутјеска“ пред влезот на градскиот пазар во Штип, физички ја нападнал З.М.(65) од Штип и насилно и го одзел паричникот во кој имало пари и лични документи. Полициски