притисни ентер »

Историјата на колекцијата на МСУ на изложбата „Скопје, одново“

Историјата на колекцијата на МСУ на изложбата „Скопје, одново“

Во Музејот на современата уметност (МСУ) в понеделник (18 ноември) ќе биде отворена изложба „Скопје, одново“, која ќе го прикаже процесот на основање на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ и Амбасадата на САД во Скопје,

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

На 18 ноември, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложба со наслов „Скопје одново“, која во фокус го става процесот на основањето на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ

Историјата на колекцијата на МСУ на изложбата „Скопје, одново“

Историјата на колекцијата на МСУ на изложбата „Скопје, одново“

Во Музејот на современата уметност (МСУ) в понеделник (18 ноември) ќе биде отворена изложба  „Скопје, одново“, која ќе го прикаже процесот на основање на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ  и Амбасадата на САД во Скопје,

Историјата на колекцијата на МСУ на изложбата „Скопје, одново“

Историјата на колекцијата на МСУ на изложбата „Скопје, одново“

Во Музејот на современата уметност (МСУ) в понеделник (18 ноември) ќе биде отворена изложба  „Скопје, одново“, која ќе го прикаже процесот на основање на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ  и Амбасадата на САД во Скопје,

Изложбата „Скопје, одново“ ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

Изложбата „Скопје, одново“ ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

На 18 ноември, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложба со наслов „Скопје одново“, која во фокус го става процесот на основањето на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ

„Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на Музејот на современата уметност

„Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на Музејот на современата уметност

На 18 ноември, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложба со наслов „Скопје одново“, која во фокус го става процесот на основањето на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

На 18 ноември, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложба со наслов „Скопје одново“, која во фокус го става процесот на основањето на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ

Изложбата „Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

Изложбата „Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

На 18 ноември, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложба со наслов „Скопје одново“, која во фокус го става процесот на основањето на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ - Скопје

Изложбата “Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ - Скопје

На 18 ноември, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложба со наслов „Скопје одново“, која во фокус го става процесот на основањето на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ

Изложбата „Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

Изложбата „Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

На 18 ноември, со почеток во 20 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложба со наслов „Скопје одново“, која во фокус го става процесот на основањето на Музејот и на неговата исклучителна меѓународна колекција, со посебен фокус на американските уметници. Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ