притисни ентер »

ДОБРО Е ДА СЕ ЗНАЕ – Необични симптоми кои ги игнорираме а можат да укажуваат на проблеми со срцето!

ДОБРО Е ДА СЕ ЗНАЕ – Необични симптоми кои ги игнорираме а можат да укажуваат на проблеми со срцето!

Срцевите заболувања во светот однесуваат многу животи. Покрај тоа, релативно непознат факт е дека во некои делови на светот, повеќе луѓе умираат од различни срцеви заболувања отколку од сите видови на карцином. Се проценува дека до 2030. година 23. милиони луѓе ќе умрат од заболувања на срцето и крвните садови. Главната причина за ова е фактот дека

Предупредувачки знаци: Овие симптоми покажуваат дека е време да посетите кардиолог

Предупредувачки знаци: Овие симптоми покажуваат дека е време да посетите кардиолог

Обрнете внимание на симптомите затоа што некои од нив не се безопасни како што изгледаат, па ако ги почувствувате, посетете кардиолог. Еве кои симптоми укажуваат на кардиоваскуларни заболувања и кои фактори го зголемуваат ризикот од нив. Болка во градите Болката во градите укажува дека нешто не е во ред и дека треба да направите контрола. Иако срцето

Знаци на предупредување: Овие симптоми укажуваат дека време е да посетите кардиолог!

Знаци на предупредување: Овие симптоми укажуваат дека време е да посетите кардиолог!

Доколку забележите макар еден од овие симптоми, не е на одмет да посетите кардиолог. Болка во градите Болката во градите може да укажува на тоа дека нешто не е во ред и дека би требало да направите контрола. Иако срцето не е единствената причина поради која се јавува оваа болка, добро е веднаш да посетите лекар и да ги отстраните сомнежите. Болката