притисни ентер »

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сероизна фаза“

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сероизна фаза“

Во интервју за српската државна телевизија, докторот Бранимир Несторовиќ изјави дека околу 70 проценти од луѓето се очекува да бидат заразени со коронавирус и дека врвот на епидемијата допрва се очекува. „Србија е во третата недела од епидемијата и засега добро се држиме“, вели Несторовиќ. На прашањето дали бремените жени се заштитени од коронавирус,

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сероизна фаза“

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сероизна фаза“

Во интервју за српската државна телевизија, докторот Бранимир Несторовиќ изјави дека околу 70 проценти од луѓето се очекува да бидат заразени со коронавирус и дека врвот на епидемијата допрва се очекува. „Србија е во третата недела од епидемијата и засега добро се држиме“, вели Несторовиќ. На прашањето дали бремените жени се заштитени од коронавирус,

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сероизна фаза“

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сероизна фаза“

Во интервју за српската државна телевизија, докторот Бранимир Несторовиќ изјави дека околу 70 проценти од луѓето се очекува да бидат заразени со коронавирус и дека врвот на епидемијата допрва се очекува. „Србија е во третата недела од епидемијата и засега добро се држиме“, вели Несторовиќ. На прашањето дали бремените жени се заштитени од коронавирус,

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сериозна фаза“

Српски доктор тврди: „Се наоѓаме на почетокот на сериозна фаза“

Во интервју за српската државна телевизија, докторот Бранимир Несторовиќ изјави дека речиси 70 проценти од луѓето се очекува да бидат заразени со коронавирусот и дека врвот на епидемијата допрва се очекува. „Србија е во третата недела од епидемијата и засега добро се држиме“, вели Несторовиќ. На прашањето дали бремените жени се заштитени од коронавирусот,