притисни ентер »

Обединетите Арапски Емирати испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

Обединетите Арапски Емирати испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

Специјални медицински заштитни комбинезони, медицински ракавици, заштита за обувки, средства за дезинфекција, меѓу друго содржи помошта, околу 11 тони медицински материјал, што од Обединетите Арапски Емирати, синоќа, со специјален лет пристигна во Грција, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштија од кабинетот на грчкиот Премиер Кирјакос

ОАЕ испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

ОАЕ испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

Специјални медицински заштитни комбинезони, медицински ракавици, заштита за обувки, средства за дезинфекција, меѓу друго содржи помошта, околу 11 тони медицински материјал, што од Обединетите Арапски Емирати, синоќа, со специјален лет пристигна во Грција, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштија од кабинетот на грчкиот Премиер Кирјакос

Обединетите Арапски Емирати испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

Обединетите Арапски Емирати испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

– Специјални медицински заштитни комбинезони, медицински ракавици, заштита за обувки, средства за дезинфекција, меѓу друго содржи помошта, околу 11 тони медицински материјал, што од Обединетите Арапски Емирати, синоќа, со специјален лет пристигна во Грција, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштија од кабинетот на грчкиот Премиер Кирјакос

Обединетите Арапски Емирати испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

Обединетите Арапски Емирати испратија помош од околу 11 тони медицински материјал за Грција

Специјални медицински заштитни комбинезони, медицински ракавици, заштита за обувки, средства за дезинфекција, меѓу друго содржи помошта, околу 11 тони медицински материјал, што од Обединетите Арапски Емирати, синоќа, со специјален лет пристигна во Грција, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштија од кабинетот на грчкиот Премиер Кирјакос