притисни ентер »

Новата Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

Новата Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

САД – Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Дејвид Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите кукли Били. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот на

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот на

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот на

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. View this post on Instagram Musician ⚡️Artist ⚡Icon ⚡️Introducing #Barbie as #DavidBowie 👩‍🎤, the pioneer of

Новата кукла Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

Новата кукла Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

Во чест на 50-годишнината од излегувањето на легендарниот албум на Дејвид Боуви „ Space Oddity “, производителот на играчки „Мател“ издаде колекционерска кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Наречена Барби како Боуви, куклата е облечена како глем алтер егото на британскиот музичар од почетокот на 1970-ите, дополнето со црвени чизми и соодветна