притисни ентер »

Австрија: Обвинение против пензиониран офицер кој шпионирал за Русија

Австрија: Обвинение против пензиониран офицер кој шпионирал за Русија

Австриското обвинителство покрена пред покраинскиот суд во Салцбург обвинение против 71-годишен пензиониран офицер на австриската војска поради шпионажа. Австрискиот офицер е обвинет дека најмалку 25 години шпионирал за руската воена разузнавачка служба. Полковникот во пензија е обвинет за кривично дело дејствување во корист на странска разузнавачка

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австриското обвинителство покрена пред покраинскиот суд во Салцбург обвинение против 71-годишен пензиониран офицер на австриската војска поради шпионажа. Австрискиот офицер е обвинет дека најмалку 25 години шпионирал за руската воена разузнавачка служба. Полковникот во пензија е обвинет за кривично дело дејствување во корист на странска разузнавачка

Обвинение против австриски офицер кој  шпионирал за Русија

Обвинение против австриски офицер кој шпионирал за Русија

Австрискиот офицер е обвинет дека најмалку 25 години шпионирал за руската воена разузнавачка служба. Австриското обвинителство покрена пред покраинскиот суд во Салцбург обвинение против 71-годишен пензиониран офицер на австриската војска поради шпионажа. Австрискиот офицер е обвинет дека најмалку 25 години шпионирал за руската воена разузнавачка служба

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австриското обвинителство покрена пред покраинскиот суд во Салцбург обвинение против 71-годишен пензиониран офицер на австриската војска поради шпионажа. Австрискиот офицер е обвинет дека најмалку 25 години шпионирал за руската воена разузнавачка служба. Полковникот во пензија е обвинет за кривично дело дејствување во корист на странска разузнавачка

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австриското обвинителство покрена пред покраинскиот суд во Салцбург обвинение против 71-годишен пензиониран офицер на австриската војска поради шпионажа. Австрискиот офицер е обвинет дека најмалку 25 години шпионирал за руската воена разузнавачка служба. Полковникот во пензија е обвинет за кривично дело дејствување во корист на странска разузнавачка

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австрија: Обвинение против офицер кој шпионирал за Русија

Австриското обвинителство покрена пред покраинскиот суд во Салцбург обвинение против 71-годишен пензиониран офицер на австриската војска поради шпионажа. Австрискиот офицер е обвинет дека најмалку 25 години шпионирал за руската воена разузнавачка служба. Полковникот во пензија е обвинет за кривично дело дејствување во корист на странска разузнавачка