притисни ентер »

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

Бајден ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19 Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

Бајден ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

Бајден ја прими третата, засилувачка доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка доза од вакцината против Ковид-19

Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна возраст, оние кои се повеќе изложени на вирусот поради природата на работата и лицата на возраст од 18 до 64 години со фактори на ризик за развивање на посериозна форма на болеста. Бајден (78) првата доза ја доби на 21 декември минатата година, а втората

Бајден прими трета доза од вакцината против ковид

Бајден прими трета доза од вакцината против ковид

Американскиот претседател, Џозеф Бајден, денеска ја прими третата доза од вакцината против ковид-19. Тој се надева дека со овој потег ќе биде пример за Американците да масовно да се вакцинираат против коронавирусот. Во САД, минатата недела е одобрено давањето на трета доза од вакцината на производителот „Фајзер“ за неколку категории на лица и тоа:

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

САД –  Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

БАЈДЕН ЈА ПРИМИ ТРЕТАТА ДОЗА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОРОНАВИРУС Дали Американците ќе го следат неговиот пример?

БАЈДЕН ЈА ПРИМИ ТРЕТАТА ДОЗА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОРОНАВИРУС Дали Американците ќе го следат неговиот пример?

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

Бајден ја прими третата „бустер“ доза од вакцината на „Фајзер“

Бајден ја прими третата „бустер“ доза од вакцината на „Фајзер“

45 Споделувања Share Tweet Вашингтон, 27 септември 2021 (МИА) – Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена

Бајден ја прими третата доза на вакцина против ковид-19

Бајден ја прими третата доза на вакцина против ковид-19

Следно Пред да ја добие вакцината пред камера, Бајден им рече на новинарите во Белата куќа дека „засилувачите се важни, но најважното нешто што треба да направиме е да се вакцинираат повеќе луѓе“ ВАШИНГТОН — Американскиот претседател Џо Бајден ја прими третата доза на вакцина против ковид-19 денес, неколку дена откако неговата администрација одобри

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Бајден ја прими третата, засилувачка, доза од вакцината против Ковид-19

Американскиот претседател Џо Бајден денеска ја прими третата доза од вакцината против Ковид-19, со надеж дека со тоа ќе им даде силен пример на Американците да ја прифатат дополнителната доза, додека некои од нив допрва треба да ја примат дури и првата. Во САД, минатата недела беше одобрена третата доза на Фајзер / БиоНТек за сите лица над 65-годишна

САД: Досега се дадени 390 милиони дози вакцини против Ковид-19

САД: Досега се дадени 390 милиони дози вакцини против Ковид-19

Тој број е малку поголем во однос на саботата, до кога беа поделени околу 389,4 милиони дози. Целосно се вакцинирани 183,7 милиони граѓани (55,3 проценти), а 213,4 милиони луѓе примиле барем една доза (64,3 проценти), се наведува на сајтот на ЦДЦ. Дополнителна, трета доза на вакцината против коронавирус примиле 2,66 милиони луѓе од 13 август, кога

Македонски државјани вакцинирани со „Модерна“ и „Џонсон“ во САД, не можат да примат трета доза во Македонија?!

Македонски државјани вакцинирани со „Модерна“ и „Џонсон“ во САД, не можат да примат трета доза во Македонија?!

Македонски државјани вакцинирани со „Модерна“ и „Џонсон“ во САД, не можат да примат трета доза во Македонија?! Мирослава Бурнс Пред 4 минути Вакцина „Модерна“ / Фото: EPA-EFE/ROBERT GHEMENT Македонски граѓани вакцинирани во САД не можат да примат трета доза во земјава зашто вакцините на „Модерна“ и „Џонсон“ какви што први дози ги примиле, во земјава