притисни ентер »

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

Од 14 април во Велика Британија стапува во сила забраната за користење кредитни картички при обложување, со цел да се спречат луѓето премногу да се задолжуваат. Комисијата за обложување денеска информираше дека забраната ќе се пренесува на сите онлајн и офлајн производи, освен грепки и лотарија, кои се продаваат на благајна. Според Комисијата, 22 отсто

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Дваесет и четири милиони возрасни Британци веќе нема да можат да користат кредитни картички за обложување според новите правила воведени со цел да ги спречат луѓето премногу да се задолжуваат, пренесоа медиумите. Комисијата за обложување соопшти дека забраната која стапува на сила на 14 април, ќе важи за сите онлајн и офлајн обложувања, освен грепките

СПРЕЧУВАЊЕ НА ЗАДОЛЖУВАЊЕТО: Велика Британија ќе забрани користење кредитни картички при обложување

СПРЕЧУВАЊЕ НА ЗАДОЛЖУВАЊЕТО: Велика Британија ќе забрани користење кредитни картички при обложување

Комисијата за обложување денеска информираше дека забраната ќе се пренесува на сите онлајн и офлајн производи, освен грепки и лотарија, кои се продаваат на благајна. Од 14 април во Велика Британија стапува во сила забраната за користење кредитни картички при обложување, со цел да се спречат луѓето премногу да се задолжуваат. Комисијата за обложување

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

– Од 14 април во Велика Британија стапува во сила забраната за користење кредитни картички при обложување, со цел да се спречат луѓето премногу да се задолжуваат. Комисијата за обложување денеска информираше дека забраната ќе се пренесува на сите онлајн и офлајн производи, освен грепки и лотарија, кои се продаваат на благајна. Според Комисијата, 22

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Дваесет и четири милиони возрасни Британци веќе нема да можат да користат кредитни картички за обложување според новите правила воведени со цел да ги спречат луѓето премногу да се задолжуваат, пренесоа медиумите. Комисијата за обложување соопшти дека забраната која стапува на сила на 14 април, ќе важи за сите онлајн и офлајн обложувања, освен грепките

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Дваесет и четири милиони возрасни Британци веќе нема да можат да користат кредитни картички за обложување според новите правила воведени со цел да ги спречат луѓето премногу да се задолжуваат, пренесоа медиумите. Комисијата за обложување соопшти дека забраната која стапува на сила на 14 април, ќе важи за сите онлајн и офлајн обложувања, освен грепките

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Дваесет и четири милиони возрасни Британци веќе нема да можат да користат кредитни картички за обложување според новите правила воведени со цел да ги спречат луѓето премногу да се задолжуваат, пренесоа медиумите. Комисијата за обложување соопшти дека забраната која стапува на сила на 14 април, ќе важи за сите онлајн и офлајн обложувања, освен грепките

Велика Британија забранува коцкање со кредитни картички

Велика Британија забранува коцкање со кредитни картички

Од 14 април во Велика Британија стапува во сила забраната за користење кредитни картички при обложување, со цел да се спречат луѓето премногу да се задолжуваат. Комисијата за обложување денеска информираше дека забраната ќе се пренесува на сите онлајн и офлајн производи, освен грепки и лотарија, кои се продаваат на благајна. Според Комисијата, 22 отсто

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

Од 14 април во Велика Британија стапува во сила забраната за користење кредитни картички при обложување, со цел да се спречат луѓето премногу да се задолжуваат. Комисијата за обложување денеска информираше дека забраната ќе се пренесува на сите онлајн и офлајн производи, освен грепки и лотарија, кои се продаваат на благајна. Според Комисијата, 22 отсто

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

Велика Британија забрани користење кредитни картички за обложување

Од 14 април во Велика Британија стапува во сила забраната за користење кредитни картички при обложување, со цел да се спречат луѓето премногу да се задолжуваат. Комисијата за обложување денеска информираше дека забраната ќе се пренесува на сите онлајн и офлајн производи, освен грепки и лотарија, кои се продаваат на благајна. Според Комисијата, 22 отсто

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Британија забранува обложување со кредитни картички за да го спречи задолжувањето на граѓаните

Дваесет и четири милиони возрасни Британци веќе нема да можат да користат кредитни картички за обложување според новите правила воведени со цел да ги спречат луѓето премногу да се задолжуваат, пренесоа медиумите. Комисијата за обложување соопшти дека забраната која стапува на сила на 14 април, ќе важи за сите онлајн и офлајн обложувања, освен грепките