притисни ентер »

Санкционирани 1.563 сообраќајни прекршоци во ноември во тетовско

Санкционирани 1.563 сообраќајни прекршоци во ноември во тетовско

Санкционирани 1.563 сообраќајни прекршоци во ноември во тетовско Во текот на ноември оваа година, полициски службеници на Секторот за внатрешни работи Тетово, на поширокото тетовско подрачје, вкупно откриле и соодветно санкционирале 1563 сообраќајни прекршоци. Поради откриени различни видови прекршоци, а согласно Законот за безбедност на сообраќaјот

Скопско деноноќие: Двајца тешко и 12 полесно повредени во 17 сообраќајки

Скопско деноноќие: Двајца тешко и 12 полесно повредени во 17 сообраќајки

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Две лица полесно и дванаесет потешко повредени во сообраќајки

Две лица полесно и дванаесет потешко повредени во сообраќајки

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од сообраќај тројца возачи кои го управувале возилото пред да се стекнат со право на управување моторно возило и пет нерегистрирани возила. Санкционирани биле

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Вчера на подрачјето на СВР Скопје се случиле 17 сообраќајни незгоди

Вчера на подрачјето на СВР Скопје се случиле 17 сообраќајни незгоди

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека

Во Скопје 17 сообраќајки и две повредени лица

Во Скопје 17 сообраќајки и две повредени лица

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Две лица ПОТЕШКО повредени во една од вкупно 17 сообраќајќи во Скопје

Две лица ПОТЕШКО повредени во една од вкупно 17 сообраќајќи во Скопје

Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од сообраќај тројца возачи кои го управувале возилото пред да се стекнат со право на управување моторно возило и пет нерегистрирани возила. Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач тешко повредени - Сообраќајки во Скопје

Возач и совозач тешко повредени - Сообраќајки во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и сопатник потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и сопатник потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во една од 17 сообраќајки во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во една од 17 сообраќајки во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Петнаесет лица возеле без дозвола

Петнаесет лица возеле без дозвола

Петнаесет лица управувале возило без да стекнат право за управување, утврдила полицијата. Во текот на 29 и 30 ноември и во првиот ден од декември годинава, на подрачјето на Скопје, вработените од СВР, од сообраќај исклучиле 18 лица, од кои трojцa, затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 15 затоа што управувале возила без возачка дозвола