притисни ентер »

Пензионер уапсен откако 24.000 пати ѕвонел во телефонска компанија

Пензионер уапсен откако 24.000 пати ѕвонел во телефонска компанија

Акитоши упатил илјадници повици од јавна говорница во кои изразувал незадоволство од работата на компанијата и притоа ги навредувал вработените. Пензионерот на вработените во телефонската компанија им се жалел дека компанијата не го испрочитувала неговиот договор, соопштила полицијата. Полицијата од Токио навела дека го уапсила 71-годишниот Акитоши

Ѕвонел во кол центарот на мобилен оператор 24000 пати по што завршил во затвор!

Ѕвонел во кол центарот на мобилен оператор 24000 пати по што завршил во затвор!

Пензионерот на вработените во кол центарот им се жалел дека компанијата не го испрочитувала  неговиот договор, соопштила полицијата. Полицијата од Токио навела дека го уапсила 71 годишниот Акитоши Окамота поради тоа што во период од осум дена на бесплатниот број за корисници  на операторот КДДИ ѕвонел повеќе стотина пати. Медиумите пренесуваат дека

Го повикал мобилниот оператор 24.000 пати: Се жалел на договорот, па завршил во затвор

Го повикал мобилниот оператор 24.000 пати: Се жалел на договорот, па завршил во затвор

Полицијата уапси јапонски пензионер откако го повикал одделот за услуги на клиентите на најголемиот телефонски оператор во Јапонија 24.000 пати, да се пожали на вработените дека компанијата не успеала да го почитува договорот, соопшти полицијата. Полицијата во Токио соопшти дека минатата недела го привела 71-годишниот Акитоши Окамото, бидејќи тој за

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио откако се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор, жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото, затоа што за осум дена направил стотина бесплатни

Пензионер уапсен за тероризам откако 24.000 пати се јавил на бесплатна линија за препораки

Пензионер уапсен за тероризам откако 24.000 пати се јавил на бесплатна линија за препораки

Пензионер од Јапонија бил уапсен за „телефонски тероризам“, откако 24.000 пати се јавил на бесплатната линија за препораки, жалби и пофалби на телефонскиот оператор КДДИ. Официјалната причина за апсењето гласи: Измамничка опструкција на бизнисот. Тој, имено сметал дека компанијата го нарушила договорот со него и настојувал да дојдат да му се извинат

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио кога се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото затоа што за осум дена направил стотина бесплатни повици

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио кога се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото затоа што за осум дена направил стотина бесплатни повици

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио откако се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор, жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото, затоа што за осум дена направил стотина бесплатни

Упорен пензионер 24.000 пати се јавил во центарот за грижа на корисници на неговиот оператор – сега е зад решетки (ВИДЕО)

Упорен пензионер 24.000 пати се јавил во центарот за грижа на корисници на неговиот оператор – сега е зад решетки (ВИДЕО)

Во последните две години, КДДИ регистрирале околу 24.000 повици од Окамото, што во просек претставува 33 телефонски повици дневно. Пензионер (71) од Јапонија неодамна беше уапсен и обвинет за опструција на работата, откако наводно 24.000 пати се јавил на бесплатниот број на својот телеком оператор во последните две години. Тој се жалел на нивните услуги

Упорен пензионер 24.000 пати се јавил во центарот за грижа на корисници на неговиот оператор – сега е зад решетки

Упорен пензионер 24.000 пати се јавил во центарот за грижа на корисници на неговиот оператор – сега е зад решетки

Во последните две години, КДДИ регистрирале околу 24.000 повици од Окамото, што во просек претставува 33 телефонски повици дневно. Пензионер (71) од Јапонија неодамна беше уапсен и обвинет за опструција на работата, откако наводно 24.000 пати се јавил на бесплатниот број на својот телеком оператор во последните две години. Тој се жалел на нивните услуги

Пензионер завршил во притвор , откако 24 000 пати се јавил во службата за телефонски корисници (ВИДЕО)

Пензионер завршил во притвор , откако 24 000 пати се јавил во службата за телефонски корисници (ВИДЕО)

Само во октомври, Акитоши Окамото, од градот Касукабе, наводно, го повикал јапонскиот телекомуникациски гигант КДДИ на бесплатниот број 411 пати за една недела за да се пожали дека неговиот телефон не бил во можност да фаќа радио сигнал. Во последните две години, КДДИ регистрираше околу 24.000 повици од Окамото, или просечно 33 телефонски повици на

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио кога се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото затоа што за осум дена направил стотина бесплатни повици

Уапсен пензионер кој 24 илјади пати се јавил на телефонски оператор

Уапсен пензионер кој 24 илјади пати се јавил на телефонски оператор

Старецот е уапсен бидејќи се јавувал на телефонскиот оператор непрекинато, и со тоа го попречил нормалното функционирање на телфонскиот оператор КДДИ. Во Јапонија уапсен е 71-годишен старец кој непрекинато вртел на телефонски оператор со што го попречил нормалното функционирање на телфонскиот оператор КДДИ. Пензионер (71) од Јапонија, Акитоши Окамото,

Јапонски „терорист“: Уапсен пензионер кој 24.000 пати се јавил на бесплатен телефон за жалби

Јапонски „терорист“: Уапсен пензионер кој 24.000 пати се јавил на бесплатен телефон за жалби

Пензионер од Јапонија бил уапсен за „телефонски тероризам“, откако 24.000 пати се јавил на бесплатната линија за препораки, жалби и пофалби на телефонскиот оператор КДДИ. Официјалната причина за апсењето гласи: Измамничка опструкција на бизнисот. Тој, имено сметал дека компанијата го нарушила договорот со него и настојувал да дојдат да му се извинат

„Телефонски тероризам“ во Јапонија, пензионер 24 илјади пати се јавил на линија за жалби

„Телефонски тероризам“ во Јапонија, пензионер 24 илјади пати се јавил на линија за жалби

Пензионер од Јапонија бил уапсен за „телефонски тероризам“, откако 24 илјади пати се јавил на бесплатната линија за препораки, жалби и пофалби на телефонскиот оператор КДДИ. Официјалната причина за апсењето гласи: „Измамничка опструкција на бизнисот“. Тој сметал дека компанијата го нарушила договорот со него и настојувал да дојдат да му се извинат

Јапонски пензионер уапсен за „телефонски тероризам“

Јапонски пензионер уапсен за „телефонски тероризам“

Пензионер од Јапонија бил уапсен за „телефонски тероризам“, откако 24.000 пати се јавил на бесплатната линија за препораки, жалби и пофалби на телефонскиот оператор КДДИ. Официјалната причина за апсењето гласи: Измамничка опструкција на бизнисот. Тој, имено сметал дека компанијата го нарушила договорот со него и настојувал да дојдат да му се извинат

Јапонски пензионер уапсен за „телефонски тероризам“

Јапонски пензионер уапсен за „телефонски тероризам“

Пензионер од Јапонија бил уапсен за „телефонски тероризам“, откако 24.000 пати се јавил на бесплатната линија за препораки, жалби и пофалби на телефонскиот оператор КДДИ. Официјалната причина за апсењето гласи: Измамничка опструкција на бизнисот. Тој, имено сметал дека компанијата го нарушила договорот со него и настојувал да дојдат да му се извинат