притисни ентер »

Хрватска ја преиспитува можноста за воведување мерка за самоизолација за граѓаните на БиХ

Хрватска ја преиспитува можноста за воведување мерка за самоизолација за граѓаните на БиХ

Хрватска нема повторно да ги затвори своите граници и покрај зголемениот број заразени со коронавирусот, но во моментов ја преиспитува можноста за воведување мерка за самоизолација за граѓаните на Босна и Херцеговина, изјави директорот на хрватскиот Институт за јавно здравје, Крунослав Цапак. -Одлуката се уште не е донесена, но таа е на маса. Ние ги

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Хрватска нема повторно да ги затвори своите граници и покрај зголемениот број заразени со коронавирусот, но во моментов ја преиспитува можноста за воведување мерка за самоизолација за граѓаните на Босна и Херцеговина, изјави директорот на хрватскиот Институт за јавно здравје, Крунослав Цапак. -Одлуката се уште не е донесена, но таа е на маса. Ние ги

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Хрватска нема повторно да ги затвори своите граници и покрај зголемениот број заразени со коронавирусот, но во моментов ја преиспитува можноста за воведување мерка за самоизолација за граѓаните на Босна и Херцеговина, изјави директорот на хрватскиот Институт за јавно здравје, Крунослав Цапак. -Одлуката се уште не е донесена, но таа е на маса. Ние ги

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Загреб, 7 јули 2020 () – Хрватска нема повторно да ги затвори своите граници и покрај зголемениот број заразени со коронавирусот, но во моментов ја преиспитува можноста за воведување мерка за самоизолација за граѓаните на Босна и Херцеговина, изјави директорот на хрватскиот Институт за јавно здравје, Крунослав Цапак. -Одлуката се уште не е донесена,

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Цапак: Постои можност за враќање на самоизолацијата за државјаните на БиХ

Хрватска нема повторно да ги затвори своите граници и покрај зголемениот број заразени со коронавирусот, но во моментов ја преиспитува можноста за воведување мерка за самоизолација за граѓаните на Босна и Херцеговина, изјави директорот на хрватскиот Институт за јавно здравје, Крунослав Цапак. -Одлуката се уште не е донесена, но таа е на маса. Ние ги