притисни ентер »

Microsoft Edge ќе понуди стандардна интеграција за Office и Windows Search

Microsoft Edge ќе понуди стандардна интеграција за Office и Windows Search

СОФТВЕР , Тренди Microsoft Edge ќе понуди стандардна интеграција за Office и Windows Search 2 минути 1 1 Веб-прелистувачот на Microsoft, Edge заснован на Chromium од ден во ден е се попопуларен и тоа со добра причина. Браузерот доби неколку нови функции во текот на последните неколку месеци, што поттикна многу корисници да го напуштат Chrome na Windows

Microsoft Edge ќе понуди стандардна интеграција за Office и Windows Search

Microsoft Edge ќе понуди стандардна интеграција за Office и Windows Search

Веб-прелистувачот на Microsoft, Edge заснован на Chromium од ден во ден е се попопуларен и тоа со добра причина. Браузерот доби неколку нови функции во текот на последните неколку месеци, што поттикна многу корисници да го напуштат Chrome na Windows и Android уредите. Само во последниот месец, Microsoft објави мноштво нови функции во прегледникот,