притисни ентер »

Џејми Фокс: Се надував марихуана до небото

Џејми Фокс: Се надував марихуана до небото

Холивудскиот глумец Џејми Фокс во последното свое интервју за „Шоуто на Елен Деџенерис“ потврди дека има навика да пуши марихуана и дека „е по малку пијан уште од неговиот 52. роденден“ пред еден месец. – Дали сум бил „надуван до небото“? Тоа значи – дали сум пушел марихуана во авион? – Да, сум пушел… На последната забава, и во доцните часови, мојот

Џејми Фокс: Сум бил „надуван до небото“

Џејми Фокс: Сум бил „надуван до небото“

Холивудскиот глумец Џејми Фокс во последното свое интервју за „Шоуто на Елен Деџенерис“ потврди дека има навика да пуши марихуана и дека „е по малку пијан уште од неговиот 52. роденден“ пред еден месец. – Дали сум бил „надуван до небото“? Тоа значи – дали сум пушел марихуана во авион? – Да, сум пушел… На последната забава, и во доцните часови, мојот

Џејми Фокс: Сум бил „надуван до небото“

Џејми Фокс: Сум бил „надуван до небото“

Холивудскиот глумец Џејми Фокс во последното свое интервју за „Шоуто на Елен Деџенерис“ потврди дека има навика да пуши марихуана и дека „е по малку пијан уште од неговиот 52. роденден“ пред еден месец. – Дали сум бил „надуван до небото“? Тоа значи – дали сум пушел марихуана во авион? – Да, сум пушел… На последната забава, и во доцните часови, мојот

Џејми Фокс: Сум бил „надуван до небото“

Џејми Фокс: Сум бил „надуван до небото“

– Холивудскиот глумец Џејми Фокс во последното свое интервју за „Шоуто на Елен Деџенерис“ потврди дека има навика да пуши марихуана и дека „е по малку пијан уште од неговиот 52. роденден“ пред еден месец. – Дали сум бил „надуван до небото“? Тоа значи – дали сум пушел марихуана во авион? – Да, сум пушел… На последната забава, и во доцните часови, мојот