притисни ентер »

(Видео) Експерти открија мистериозен астероид, тврдат дека е од друга цивилизација

(Видео) Експерти открија мистериозен астероид, тврдат дека е од друга цивилизација

Мистериозниот меѓуѕвезден астероид Oumuamua, кој пристигна во нашиот сончев систем во октомври 2017 година, би можел да биде големо соларно пловило од друга цивилизација кое е во потрага по знаци на живот, велат астрономите. Американската вселенска агенција НАСА забележала неочекувано забрзување и поместување на движењето на големиот објект кој лани

(Видео) Експерти открија мистериозен астероид, тврдат дека е од друга цивилизација

(Видео) Експерти открија мистериозен астероид, тврдат дека е од друга цивилизација

Мистериозниот меѓуѕвезден астероид Oumuamua, кој пристигна во нашиот сончев систем во октомври 2017 година, би можел да биде големо соларно пловило од друга цивилизација кое е во потрага по знаци на живот, велат астрономите. Американската вселенска агенција НАСА забележала неочекувано забрзување и поместување на движењето на големиот објект кој лани

Експерти тврдат дека мистериозниот астероид е од друга цивилизација (ВИДЕО)

Експерти тврдат дека мистериозниот астероид е од друга цивилизација (ВИДЕО)

Мистериозниот меѓуѕвезден астероид Oumuamua би можел да биде големо соларно пловило од друга цивилизација во потрага по знаци на живот, велат астрономите. Oumuamua пристигна во нашиот сончев систем во октомври 2017 година. Американската вселенска агенција НАСА забележала неочекувано забрзување и поместување на движењето на гигантскиот објект кој минатата

Експерти тврдат дека мистериозниот астероид е од друга цивилизација (ВИДЕО)

Експерти тврдат дека мистериозниот астероид е од друга цивилизација (ВИДЕО)

Мистериозниот меѓуѕвезден астероид Oumuamua би можел да биде големо соларно пловило од друга цивилизација во потрага по знаци на живот, велат астрономите. Oumuamua пристигна во нашиот сончев систем во октомври 2017 година. Американската вселенска агенција НАСА забележала неочекувано забрзување и поместување на движењето на гигантскиот објект кој минатата

Експерти тврдат дека мистериозен астероид од други цивилизации е испратен во потрага по нови знаци на живот

Експерти тврдат дека мистериозен астероид од други цивилизации е испратен во потрага по нови знаци на живот

Мистериозниот меѓуѕвезден астероид Oumuamua би можел да биде големо соларно пловило од друга цивилизација во потрага по знаци на живот, велат астрономите. Oumuamua пристигна во нашиот сончев систем во октомври 2017 година. Американската вселенска агенција НАСА забележала неочекувано забрзување и поместување на движењето на гигантскиот објект кој минатата