притисни ентер »

ВИДЕО: Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

ВИДЕО: Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

“На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

“На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

Ресторанот KFC Почна со работа во Скопје Сити Мол, а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња. Кога е гага, редот е огромен, а да јаде седна и премиерот Заев, објави “Пресс24”. “На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

КФЦ ги отвори првите два ресторани во Скопје и Тетово

КФЦ ги отвори првите два ресторани во Скопје и Тетово

Франшизантот  кој е ангажиран да работи со КФЦ во Македонија има инвестициски план вреден повеќе од 10 милиони евра за наредните години. Во моментов има 40 вработени во своите ресторани и 10 вработени во дирекцијата, а во следните две години планот на компанијата е да се отворат 15 ресторани со 400 вработени. На отворањето на ресторанот во скопски

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

(ВИДЕО) Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

(ВИДЕО) Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за ресторан за брза храна, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за ресторан за брза храна, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

– Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

(ВИДЕО) Заев мези бесплатни копанчиња во Skopje City Mall

(ВИДЕО) Заев мези бесплатни копанчиња во Skopje City Mall

Македонскиот премиер Зоран Заев седнат до градобачалникот на Карпош, Стефан Богоев, денеска мезеше бесплатни копанчиња во Skopje City Mall, што може да се види на една третина од снименото видео што се појави на социјалните мреќи. Ресторанот KFC Почна со работа во Skopje City Mall а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња, а премиерот Заев најверојатно

(Фото) Заев отвори сендвичара

(Фото) Заев отвори сендвичара

Премиерот Зоран Заев во друштво со градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев денеска беа главни гости на отварањето на новиот ресторан за брза храна КФЦ во Сити Мол. Многумине се пошегуваа дека премиерот стасал да отвори ѝ сендвичара Седнат со Богоев меѓу останатите гости, тие имаа можност да ги пробаат пилешките крилца, прсти и останатите специјаалитети

Бејли и Заев свечено го отворија ресторанот за пилешко

Бејли и Заев свечено го отворија ресторанот за пилешко

На отворањето на ресторанот на KFC во скопски Сити Мол присуствуваа премиерот Зоран Заев и американскиот амбасадор Џес Бејли. Франшизантот  кој е ангажиран да работи со KFC во Македонија има инвестициски план вреден повеќе од 10 милиони евра за наредните години. Во моментов има 40 вработени во своите ресторани и 10 вработени во дирекцијата, а во следните

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

КФЦ го отвори својот прв ресторан во Скопје

КФЦ го отвори својот прв ресторан во Скопје

Американскиот бренд за брза храна, КФЦ го отвори својот прв ресторан во Скопје. А мериканската компанија ќе инвестира повеќе од 10 милиони евра. КФЦ е втор најголем ресторан за брза храна, веднаш по Мекдоналдс. КФЦ го отвори својот прв ресторан во Скопје

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Скопје, 14 септември 2018 (МИА) - Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Скопје, 14 септември 2018 (МИА) - Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

(Фото) Заев отвори сендвичара

(Фото) Заев отвори сендвичара

Премиерот Зоран Заев во друштво со градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев, денеска беа главни гости на отворањето на новиот ресторан за брза храна „КФЦ“ во Сити Мол. Многумина се пошегуваа дека премиерот стасал да отвори и сендвичара. Седнат со Богоев меѓу останатите гости, тие имаа можност да ги пробаат пилешките крилца, прсти и останатите специјалитети

ВИДЕО: Гужва во City Mall во моментов, познатиот ресторан дели храна бесплатно, си касна и премиерот Заев

ВИДЕО: Гужва во City Mall во моментов, познатиот ресторан дели храна бесплатно, си касна и премиерот Заев

Ресторанот KFC Почна со работа во Skopje City Mall а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња. Кога е гага, редот е огромен, а да јаде дојде и премиерот Заев. Коментари ВИДЕО: Гужва во City Mall во моментов, познатиот ресторан дели храна бесплатно, си касна и премиерот Заев

Хаос во City Mall во моментов: Познатиот ресторан дели храна бесплатно - си касна и премиерот Заев (ВИДЕО)

Хаос во City Mall во моментов: Познатиот ресторан дели храна бесплатно - си касна и премиерот Заев (ВИДЕО)

Ресторанот KFC Почна со работа во Skopje City Mall а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња. Кога е гага, редот е огромен, а да јаде дојде и премиерот Заев. Хаос во City Mall во моментов: Познатиот ресторан дели храна бесплатно - си касна и премиерот Заев (ВИДЕО)