притисни ентер »

ВИДЕО: Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

ВИДЕО: Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

“На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

“На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

Ресторанот KFC Почна со работа во Скопје Сити Мол, а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња. Кога е гага, редот е огромен, а да јаде седна и премиерот Заев, објави “Пресс24”. “На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

КФЦ ги отвори првите два ресторани во Скопје и Тетово

КФЦ ги отвори првите два ресторани во Скопје и Тетово

Франшизантот  кој е ангажиран да работи со КФЦ во Македонија има инвестициски план вреден повеќе од 10 милиони евра за наредните години. Во моментов има 40 вработени во своите ресторани и 10 вработени во дирекцијата, а во следните две години планот на компанијата е да се отворат 15 ресторани со 400 вработени. На отворањето на ресторанот во скопски

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

(ВИДЕО) Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

(ВИДЕО) Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за ресторан за брза храна, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за ресторан за брза храна, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

Отворен првиот KFC ресторан во Македонија (видео)

– Во Скопје денеска е отворен првиот ресторан на американскиот бренд Kentucky Fried Chicken (KFC). Станува збор за fast food ресторан, кој се наоѓа во трговскиот центар „Сити мол“. Инвестицијата е во вредност од 10 милиони евра и предвидено е да се отворат 400 нови работни места. На отворањето присуствуваше премиерот Зоран Заев, американскиот амбасадор

(ВИДЕО) Заев мези бесплатни копанчиња во Skopje City Mall

(ВИДЕО) Заев мези бесплатни копанчиња во Skopje City Mall

Македонскиот премиер Зоран Заев седнат до градобачалникот на Карпош, Стефан Богоев, денеска мезеше бесплатни копанчиња во Skopje City Mall, што може да се види на една третина од снименото видео што се појави на социјалните мреќи. Ресторанот KFC Почна со работа во Skopje City Mall а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња, а премиерот Заев најверојатно