притисни ентер »

Најскапиот рачен часовник продаден за 31 милион долари

Најскапиот рачен часовник продаден за 31 милион долари

Познатиот часовник производител на часовници „Patek Philippe“ беше продаден на аукција за рекордни 31 милион долари. Тоа е најскапиот рачен часовник продаден на аукција досега. World Most Expensive Watch, Patek Philippe GrandMaster Chime 6300A-010 was bought by a private caller in an auction in Geneva for US $31.1million pic.twitter.com/dBnKBtATk1

Продаден најскапиот часовник во светот за 31 милион долари

Продаден најскапиот часовник во светот за 31 милион долари

Рачниот часовник на познатиот швајцарски произведувач „Патек Филип“ беше продаден на аукција за рекордни 31 милиони долари. Тоа е најскапиот рачен часовник на аукција досега. loading... Часовникот, наречен „grandmaster 6300А“, б9п дизајниран со цел да биде продаден на аукција за добротворна организација што се одржа во Женева минатата недела. World

Руски часовник продаден на аукција за 31 милиони долари (видео)

Руски часовник продаден на аукција за 31 милиони долари (видео)

Руски часовник на швајцарскиот производител Patek Philippe е продаден на аукција за рекордни 31 милиони долари. Станува збор за најскапиот часовник продаден на аукција. Моделот на часовникот се вика Grandmaster Chime 6300A-010, а произведен е наменски за да биде продаден на аукција за добротворни цели која се одржа во Женева. Patek Philippe’s Grandmaster