Нехигиенски навики, споделување шминка – ова никогаш не го правете

Ако заедно се подготвувате за излегување со другарките, често се случува да побарате или да ви побараат од вашиот кармин, четка за коса, дезодоранс… Unsplash Но, повеќе од јасно е дека она што го нанесувате на очите, на кожата и на косата, не треба да биде споделувано. Четка и чешел за коса Може да побарате четка или чешел или да позајмите, само ако