притисни ентер »

Авион принудно слета во Полска поради пијан патник

Авион принудно слета во Полска поради пијан патник

Авион на Аерофлот кој леташе од Барселона до Москва принудно слета во Полска поради агресивно однесување на еден патник. Според портпаролот на аеродромот Фредерик Шопен во Варшава, авионот принудно слетал поради агресивен и очигледно пијан патник. Текстот Авион принудно слета во Полска поради пијан патник е превземен од А1он .

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион „Аерофлот“ кој летал од Барселона за Москва, принудно слета во Полска поради агресивно однесување на еден од патниците, изјавил портпаролот на меѓународниот аеродром „Фредерик Шопен“. Според наводите на портпаролот, авионот принудно слетал во Варшава поради агресивен и очигледно пијан патник. Пограничниот персонал го изнесол патникот од авионот,

Позната е причината за уривањето на рускиот авион , во кој загинаа 41 патник (ВИДЕО)

Позната е причината за уривањето на рускиот авион , во кој загинаа 41 патник (ВИДЕО)

Сухој Суперџет 100 во мај се урна на московскиот аеродром , откако во него удри молња, по што престанал да работи автопилотот и авионот со огромна брзина уудри во пистата и се запали. Причината за несреќата е молња , што предизвикал прекин на работата на системот за управување , се наведува во извештајот на Меѓународниот воздухопловен одбор. Нема заклучок

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион „Аерофлот“ кој летал од Барселона за Москва, принудно слета во Полска поради агресивно однесување на еден од патниците, изјавил портпаролот на меѓународниот аеродром „Фредерик Шопен“. Според наводите на портпаролот, авионот принудно слетал во Варшава поради агресивен и очигледно пијан патник. Пограничниот персонал го изнесол патникот од авионот,

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион „Аерофлот“ кој летал од Барселона за Москва, принудно слета во Полска поради агресивно однесување на еден од патниците, изјавил портпаролот на меѓународниот аеродром „Фредерик Шопен“. Според наводите на портпаролот, авионот принудно слетал во Варшава поради агресивен и очигледно пијан патник. Пограничниот персонал го изнесол патникот од авионот,

Позната е причината за уривањето на рускиот авион , мкога загинаа 41 патник (ВИДЕО)

Позната е причината за уривањето на рускиот авион , мкога загинаа 41 патник (ВИДЕО)

Сухој Суперџет 100 во мај се урна на московскиот аеродром , откако во него удри молња, по што престанал да работи автопилотот и авионот со огромна брзина уудри во пистата и се запали. Причината за несреќата е молња , што предизвикал прекин на работата на системот за управување , се наведува во извештајот на Меѓународниот воздухопловен одбор. Нема заклучок

Познати причините за несреќата на авионот на „Аерофлот“ што се запали на Шереметјево

Познати причините за несреќата на авионот на „Аерофлот“ што се запали на Шереметјево

Рускиот патнички авион Сухој Суперџет 100 кој се урна во мај годинава при што загинаа 41 лице, престанал да работи по ударот од молња и паднал на земјата со премногу голема брзина, се вели во извештајот на истрагата, кој го објавија руските новинска агенција. Во прелиминарниот извештај на Меѓународниот борд за воздухопловство (IAC), кој ја истражува

Познати причините за несреќата наавионот на „Аерофлот“ што се запали на Шереметјево

Познати причините за несреќата наавионот на „Аерофлот“ што се запали на Шереметјево

Рускиот патнички авион Сухој Суперџет 100 кој се урна во мај годинава при што загинаа 41 лице, престанал да работи по ударот од молња и паднал на земјата со премногу голема брзина, се вели во извештајот на истрагата, кој го објавија руските новинска агенција. Во прелиминарниот извештај на Меѓународниот борд за воздухопловство (IAC), кој ја истражува

Авион принудно слета поради пијан патник

Авион принудно слета поради пијан патник

Авионот морал да слета во Варшава зашто пијан и агресивен патник ги напаѓал другите патници. Авионот на Аерофлот летал на редовната линија од Барселона кон Москва , но морал принудно да слета на варшавскиот аеродром ,,Фредерик Шопен” . Портпаролот на аеродромот соопшти дека патникот бил агресивен и очигледно многу пијан , така што добиле повик од пилотот

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион „Аерофлот“ кој летал од Барселона за Москва, принудно слета во Полска поради агресивно однесување на еден од патниците, изјавил портпаролот на меѓународниот аеродром „Фредерик Шопен“. Според наводите на портпаролот, авионот принудно слетал во Варшава поради агресивен и очигледно пијан патник. Пограничниот персонал го изнесол патникот од авионот,

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авион принудно слета поради агресивен патник

Авионот морал да слета во Варшава зашто пијан и агресивен патник ги напаѓал другите патници. Авионот на Аерофлот летал на редовната линија од Барселона кон Москва , но морал принудно да слета на варшавскиот аеродром ,,Фредерик Шопен” . Портпаролот на аеродромот соопшти дека патникот бил агресивен и очигледно многу пијан , така што добиле повик од пилотот