притисни ентер »

Чибишев: Терапијата со коронавирусот мора да се користи со одобрение и надзор од лекар

Чибишев: Терапијата со коронавирусот мора да се користи со одобрение и надзор од лекар

Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Доктор Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Тој укажа дека и светски лидери излегоа и рекоа дека комбинација на два препарати, прво, хлорокин кој

Чибишев со апел: Комбинацијата од лекови за корона вирус МОРА да се користи под надзор на лекар

Чибишев со апел: Комбинацијата од лекови за корона вирус МОРА да се користи под надзор на лекар

Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Укажа и дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат

Чибишев со апел: Комбинацијата од лекови за корона вирус МОРА да се користи под надзор на лекар

Чибишев со апел: Комбинацијата од лекови за корона вирус МОРА да се користи под надзор на лекар

Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Укажа и дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат

Д-р Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ : Хлоракинот и азитромицинот не се пијат превентивно и без контрола од доктор

Д-р Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ : Хлоракинот и азитромицинот не се пијат превентивно и без контрола од доктор

Д-р Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ : Хлоракинот и азитромицинот не се пијат превентивно и без контрола од доктор Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација

ЧИБИШЕВ: Хлоракинот и азитромицинот не се пијат превентивно и без контрола од доктор

ЧИБИШЕВ: Хлоракинот и азитромицинот не се пијат превентивно и без контрола од доктор

Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и

Чибишев со апел до граѓаните: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Чибишев со апел до граѓаните: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Доктор Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Тој укажа дека и светски лидери излегоа и рекоа дека комбинација на два препарати, прво, хлорокин кој се користи за маларија и вториот препарат, азитромицин моќен антибиотик кој се користи за лекување на бактериски

Чибишев: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Чибишев: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Доктор Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Тој укажа дека и светски лидери излегоа и рекоа дека комбинација на два препарати, прво, хлорокин кој

Чибишев со апел до граѓаните: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Чибишев со апел до граѓаните: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Доктор Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Тој укажа дека и светски лидери излегоа и рекоа дека комбинација на два препарати, прво, хлорокин кој

Д-р Чибишев со апел до граѓаните: Лековите за коронавирус не се пијат превентивно, туку со препорака од лекар

Д-р Чибишев со апел до граѓаните: Лековите за коронавирус не се пијат превентивно, туку со препорака од лекар

Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да

Чибишев со апел до граѓаните: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Чибишев со апел до граѓаните: Посочената комбинација на лекови за корона вирус мора да се користи под надзор на лекар

Доктор Андон Чибишев на денешниот LiveChat на ВМРО-ДПМНЕ говореше за актуелната ситуација со корона вирусот. Доктор Чибишев укажа дека социјалните мрежи се моќна алатка за да се пренесат информации, но и дезинформации и да ги искомплицираат работите. Тој укажа дека и светски лидери излегоа и рекоа дека комбинација на два препарати, прво, хлорокин кој

Какви проблеми може да предизвика терапијата со хлоркинин и азитромицин ако се зема без лекарска препорака? Одговара д-р Чибишев

Какви проблеми може да предизвика терапијата со хлоркинин и азитромицин ако се зема без лекарска препорака? Одговара д-р Чибишев

ИЗВОР Скопје24 | март 25, 2020 „Терапијата со хорикин и азитромицин дава резултати, но доколку употребата не е препишана од лекар, тогаш е опасно. Може да предизвика уште поголеми проблеми за здравјето“, рече д-р Андон Чибишев за ТВ21. Кои проблеми може да ги предизвика земањето на оваа терапија, низ следното видео:

Чибишев со апел до докторите: Не го препишувајте сумамед на пациентите, ако нема потреба

Чибишев со апел до докторите: Не го препишувајте сумамед на пациентите, ако нема потреба

Д-р Чибишев во телефонски разговор за ТВ21 апелираше докторите да не го препишуваат лекот сумамед, ако за него пациентот нема потреба. „Апелирам да не се препишува сумамед ако нема потреба за такво нешто. Слушнав дека многумина го земале дома за „црни денови“, но никако да не го конзумираат без претходно лекарско одобрение“, рече Чибишев.

Проф. д-р Чибишев: Не земајте Хидроклорокинин и азитромицин (сумамед) без консултација со стручно лице

Проф. д-р Чибишев: Не земајте Хидроклорокинин и азитромицин (сумамед) без консултација со стручно лице

Докторот Андон Чибишев со неколку совети до сите граѓани кои овие денови се во паника поради коронавирусот во нашата земја. Почитувани браќа и сестри, граѓани на Република Македонија, Бидејќи во последните неколку денови на социјалните мрежи се појавија информации дека комбинација од два медикаменти може да помогне во лекувањето на инфекцијата од корона

Проф. д-р Чибишев: Не земајте Хидроклорокинин и азитромицин (сумамед) без консултација со стручно лице

Проф. д-р Чибишев: Не земајте Хидроклорокинин и азитромицин (сумамед) без консултација со стручно лице

Докторот Андон Чибишев со неколку совети до сите граѓани кои овие денови се во паника поради коронавирусот во нашата земја. Почитувани браќа и сестри, граѓани на Република Македонија, Бидејќи во последните неколку денови на социјалните мрежи се појавија информации дека комбинација од два медикаменти може да помогне во лекувањето на инфекцијата од корона