притисни ентер »

Организаторите размислуваат за Тур де Франс без публика

Организаторите размислуваат за Тур де Франс без публика

Пандемијата на коронавирусот ги одложи или откажа најголемиот број спортски натпреварувања, а сега на ред се организаторите на велосипедската трка Тур де Франс. Француската министерка за спорт денеска објавил дека во моментов се разгледува опцијата за Тур де Франс да се одржи без присуство на публика, односно гледачи за време на етапите. – И претходно

ФРАНЦИЈА:РАНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕ ’’ТУР ДЕ ФРАНС’’

ФРАНЦИЈА:РАНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕ ’’ТУР ДЕ ФРАНС’’

ФРАНЦИЈА:РАНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕ ’’ТУР ДЕ ФРАНС’’ Во интервју  за радио Франс Блу, францусата  министерка  за спорт, Роксана Марасино  изјави дека верува оти годинашното издание на најголемата спортска велосипедска манифестација во светот, Тур Де Франс, може да се одржи без гледачи по патиштата. За разлика од другите натпревари, оваа трка  во својот економски

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот веројатно оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето на Олимписките игри и Европското првенство

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Франција – Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

ФОТО: „Тур де Франс“ ќе се одржи без публика

ФОТО: „Тур де Франс“ ќе се одржи без публика

Францускиот министер за спорт, Рокса Марасино во разговор за „Радио Франс Блу“ изјави дека овогодинешниот „Тур Де Франс“ може да се одржи без публика. Tour de France 2020 could go ahead behind closed doors, says sports minister | https://t.co/WdBq8rLmbC pic.twitter.com/KF0KUEVwCW — Cycling Weekly (@cyclingweekly) March 26, 2020 „На се размислувавме

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

Трката „Тур Д'Франс“ за првпат би можела да се одржи без навивачи

Трката „Тур Д'Франс“ за првпат би можела да се одржи без навивачи

Властите во Франција сериозно размислуваат овогодишното издание на најпознатата велосипедска трка во светот, „Тур Д'Франс“ да се одржи без присуство на навивачи на улиците. Коронавирусот се заканува и одзема животи низ цела Европа, па поради тоа сите погодени држави се претпазливи со организацијата на големи настани во месеците по епидемијата. „Сето