притисни ентер »

Дарко Лазиќ и Цоби на сослушување во полиција во Цирих: На српските пејачи им се заканува забрана за влез во Швајцарија?!

Дарко Лазиќ и Цоби на сослушување во полиција во Цирих: На српските пејачи им се заканува забрана за влез во Швајцарија?!

Дарко Лазиќ и Слободан Вељковиќ Цоби се повикани на сослушување од полицијата во Цирих, откако на Интернет се појави скандалозна снимка на која се гледа како уринираат на пистата и го нарушуваат угледот и кршат редот и законот. Како што дознава ексклузивно српски Телеграф, раперот и фолкеро добиле повик од полицијата во Цирих пред неколку дена, која

Забрана за српските пеачи!? Швајцарија забрани влез за Дарко Лазиќ и Цоба поради уринирање на аеродром, нема веќе тезги

Забрана за српските пеачи!? Швајцарија забрани влез за Дарко Лазиќ и Цоба поради уринирање на аеродром, нема веќе тезги

Дарко Лазиќ и Слободан Вељковиќ Цоби добиле покана за сослушување во полицијата во Цирих откако на интернет исплива скандалозна снимка во која се гледа како уринираат по писта и го реметат јавниот ред и мир. Имено пред неколку дена реперот и фолкерот добиле покана од полицијата во Цирих, која предходно ги барала во дискотека во која гостувале. Полицијата

Забрана за српските пеачи!? Швајцарија забрани влез за Дарко Лазиќ и Цоба поради уринирање на аеродром, нема веќе тезги

Забрана за српските пеачи!? Швајцарија забрани влез за Дарко Лазиќ и Цоба поради уринирање на аеродром, нема веќе тезги

Дарко Лазиќ и Слободан Вељковиќ Цоби добиле покана за сослушување во полицијата во Цирих откако на интернет исплива скандалозна снимка во која се гледа како уринираат по писта и го реметат јавниот ред и мир. Имено пред неколку дена реперот и фолкерот добиле покана од полицијата во Цирих, која предходно ги барала во дискотека во која гостувале. Полицијата