притисни ентер »

Sony развива нов VR уред за PlayStation 5

Sony развива нов VR уред за PlayStation 5

ГАЏЕТИ , Тренди Sony развива нов VR уред за PlayStation 5 3 минути 0 0 Компанијата Sony потврди дека е во процес на развој на PlayStation VR хедсет наменет за најновата PlayStation 5 конзола. PSVR уредот ќе се фокусира на подобрување на целокупното искуство и на визуелниот квалитет. Може да се очекуваат „драматични скокови“ во перформансите, вклучувајќи

Sony развива нов VR уред за PlayStation 5

Sony развива нов VR уред за PlayStation 5

Компанијата Sony потврди дека е во процес на развој на PlayStation VR хедсет наменет за најновата PlayStation 5 конзола. PSVR уредот ќе се фокусира на подобрување на целокупното искуство и на визуелниот квалитет. Може да се очекуваат „драматични скокови“ во перформансите, вклучувајќи и повисока резолуција, пошироко видно поле и подобро следење, а се