притисни ентер »

Џејн Фонда: Жалам за пласитчните операции, но не можев да прифатам дека стареам

Џејн Фонда: Жалам за пласитчните операции, но не можев да прифатам дека стареам

Сите се восхитуваме на тоа како каква енергија поседува 82-годишната актерка Џејн Фонда, но и како изгледа. На последното издание на „Оскарите“, таа се појави со нова фризура во седа нијанса и совршено тело. Доминираа коментарите дека изгледа како да не старее и дека можат да ѝ позавидат далеку помлади колешки. Но, во новиот, мартовски број на канадското

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Американската актерка Џејн Фонда (82) зад себе има импресивен број филмови и серии во кои глумела. Исто како и во актерството, Џејн не попушта ниту во однос на здравјето и вежбањето. Постарите генерации веројатно се сеќаваат на нејзините интензивни фитнес-дивидија од крајот на 1980-тите, но и покрај намалениот интензитет на тренинзи, Џејн и натаму

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Американската актерка Џејн Фонда (82) зад себе има импресивен број филмови и серии во кои глумела. Исто како и во актерството, Џејн не попушта ниту во однос на здравјето и вежбањето. Постарите генерации веројатно се сеќаваат на нејзините интензивни фитнес-дивидија од крајот на 1980-тите, но и покрај намалениот интензитет на тренинзи, Џејн и натаму

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Американската актерка Џејн Фонда (82) зад себе има импресивен број филмови и серии во кои глумела. Исто како и во актерството, Џејн не попушта ниту во однос на здравјето и вежбањето. Постарите генерации веројатно се сеќаваат на нејзините интензивни фитнес-дивидија од крајот на 1980-тите, но и покрај намалениот интензитет на тренинзи, Џејн и натаму

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Тајната на изгледот на Џејн Фонда, не верува во диети и многу шета

Американската актерка Џејн Фонда (82) зад себе има импресивен број филмови и серии во кои глумела. Исто како и во актерството, Џејн не попушта ниту во однос на здравјето и вежбањето. Постарите генерации веројатно се сеќаваат на нејзините интензивни фитнес-дивидија од крајот на 1980-тите, но и покрај намалениот интензитет на тренинзи, Џејн и натаму