притисни ентер »

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“ најостро ги осудува лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот, а што е најстрашно, од СДСМ повторно се заканија со кривични пријави против учесниците на протестот за наводен говор на омраза,

„Македонија-Блокира“: Пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ

„Македонија-Блокира“: Пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ

„Македонија-Блокира“ го осудува, како што вели, „ лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа на синоќешниот сенароден македонски протест ги нарече маргинални групи ипоединци и остатоци од режимот”. Во реакцијата испратена од Единствена Македонија се наведува дека „најстрашно е што од СДСМ повторно се заканија со

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“ најостро ги осудува лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот , а што е најстрашно, од СДСМ повторно се заканија со кривични пријави против учесниците на протестот за наводен говор на омраза,

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“ најостро ги осудува лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот , а што е најстрашно, од СДСМ повторно се заканија со кривични пријави против учесниците на протестот за наводен говор на омраза,

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“: Од синоќа зборот Македонија за Зоран Заев претставува кривично дело говор на омраза

„Македонија-Блокира“ најостро ги осудува лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот , а што е најстрашно, од СДСМ повторно се заканија со кривични пријави против учесниците на протестот за наводен говор на омраза,

„Македонија-Блокира“: Пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО журките

„Македонија-Блокира“: Пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО журките

„Македонија-Блокира“ реагираше на соопштението на СДСМ, во кое, како што велат, луѓето што протестираат пред Собранието се нарекуваат маргинални групи и поединци и остатоци од режимот, кои треба да добијат кривични пријави за говор на омраза. „Пред Собранието имаше голем број присутни за разлика од собирите на СДСМ со т.н НАТО-журки кога СДСМ постави

„Македонија блокира“: Или СДСМ ќе избрише се што е македонско, или Македонија ќе победи

„Македонија блокира“: Или СДСМ ќе избрише се што е македонско, или Македонија ќе победи

„Македонија-Блокира“ најостро ги осудува лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на Сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот, а што е најстрашно, од СДСМ повторно се заканија со кривични пријави против учесниците на протестот за наводен говор на омраза,

„Македонија блокира“: Вчера пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ

„Македонија блокира“: Вчера пред Собранието имаше повеќе луѓе отколку на НАТО-журките на СДСМ

„Македонија-Блокира“ со писмено соопштение ги осудува, како што велат, лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на Сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот. „Што е најстрашно, од СДСМ повторно се заканија со кривични пријави против учесниците на протестот

„Македонија блокира“: Или СДСМ ќе избрише се што е македонско, или Македонија ќе победи

„Македонија блокира“: Или СДСМ ќе избрише се што е македонско, или Македонија ќе победи

„Македонија блокира“: Или СДСМ ќе избрише се што е македонско, или Македонија ќе победи „Македонија-Блокира“ најостро ги осудува лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на Сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот, а што е најстрашно, од СДСМ повторно се

„Македонија блокира“: Извадивме повеќе луѓе пред собрание отколку што имаше на НАТО-журките на СДСМ

„Македонија блокира“: Извадивме повеќе луѓе пред собрание отколку што имаше на НАТО-журките на СДСМ

„Македонија-Блокира“ реагираше во однос на соопштението на СДСМ, во кое, како што велат, луѓето што протестираат пред собранието се нарекуваат маргинални групи и поединци и остатоци од режимот, кои треба да добијат кривични пријави за говор на омраза. „Пред Собранието имаше голем број присутни за разлика од собирите на СДСМ со т.н НАТО-журки кога СДСМ

„Македонија блокира“: Или СДСМ ќе избрише се што е македонско, или Македонија ќе победи

„Македонија блокира“: Или СДСМ ќе избрише се што е македонско, или Македонија ќе победи

„Македонија-Блокира“ најостро ги осудува лагите и заканите на СДСМ во нивното вчерашно соопштение во кое луѓето кои беа синоќа на Сенародниот македонски протест ги нарече маргинални групи и поединци и остатоци од режимот, а што е најстрашно, од СДСМ повторно се заканија со кривични пријави против учесниците на протестот за наводен говор на омраза,

„Македонија-Блокира“: На протестот имаше повеќе луѓе отколку на журките за НАТО

„Македонија-Блокира“: На протестот имаше повеќе луѓе отколку на журките за НАТО

„Македонија-Блокира“ реагираше во однос на соопштението на СДСМ, во кое, како што велат, луѓето што протестираат пред собранието се нарекуваат маргинални групи и поединци и остатоци од режимот, кои треба да добијат кривични пријави за говор на омраза. „Пред Собранието имаше голем број присутни за разлика од собирите на СДСМ со т.н НАТО-журки кога СДСМ

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на собирот пред Собранието на маргиналните групи и поединци, остатоци од режимот, се наведува во соопштението од партијата. „Повикуваме на одговорно однесување и потенцираме дека заканите, повиците за линч и говорот на омраза се кривични дела.

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на собирот пред Собранието на маргиналните групи и поединци, остатоци од режимот, се наведува во соопштението од партијата. „Повикуваме на одговорно однесување и потенцираме дека заканите, повиците за линч и говорот на омраза се кривични дела.

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на собирот пред Собранието на маргиналните групи и поединци, остатоци од режимот, се наведува во соопштението од партијата. „Повикуваме на одговорно однесување и потенцираме дека заканите, повиците за линч и говорот на омраза се кривични дела.

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци-остатоци од времето на режимот

СДСМ го осудува говорот на омраза од маргиналните групи и поединци-остатоци од времето на режимот

Повикуваме на одговорно однесување и потенцираме дека заканите, повиците за линч и говорот на омраза се кривични дела. Навредите и клеветите кон било кого се спротивни на демократските вредности, спротивно на концептот едно општество којшто е прифатен од мнозинството граѓани на Република Македонија. Ова потврдува дека огромна е нервозата кај остатоците

СДСМ: Го осудуваме говорот на омраза, заканите и повиците за линч се кривични дела

СДСМ: Го осудуваме говорот на омраза, заканите и повиците за линч се кривични дела

Социјалдеморатскиот сојуз на Македонија остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на денешниот собир пред Собранието на маргиналните групи и поединци, остатоци од режимот. Повикуваме на одговорно однесување и потенцираме дека заканите, повиците за линч и говорот на омраза се кривични дела, се вели во соопштението на СДСМ. „СДСМ

СДСМ остро го осудува говорот на омраза на собирот пред Собранието

СДСМ остро го осудува говорот на омраза на собирот пред Собранието

Социјалдеморатскиот сојуз на Македонија остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на денешниот собир пред Собранието на маргиналните групи и поединци, остатоци од режимот. Повикуваме на одговорно однесување и потенцираме дека заканите, повиците за линч и говорот на омраза се кривични дела, се вели во соопштението на СДСМ. – СДСМ

СДСМ остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на собирот пред Собранието

СДСМ остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на собирот пред Собранието

СДСМ остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на собирот пред Собранието Социјалдемократскиот сојуз на Македонија остро го осудува говорот на омраза, навредите и заканите упатени на собирот пред Собранието на маргиналните групи и поединци, остатоци од режимот, се наведува во соопштението од партијата. „Повикуваме на одговорно