притисни ентер »

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Во присуство на претставници на Владата на Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, денеска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни и тешки

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Во присуство на претставници на Владата на Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, денеска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни и тешки

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Во присуство на голем број претставници на Владата на Република Северна Македонија и локалната самоуправа, амбасадата на Руската Федерација во Северна Македонија, блиски соработници и пријатели на ЛУКОИЛ и голем број медиуми, компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“ официјално ја отвори својата 31-ва по ред бензинска станица, која се наоѓа во населбата Ченто,

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Во присуство на голем број претставници на Владата на Република Северна Македонија и локалната самоуправа, амбасадата на Руската Федерација во Северна Македонија, блиски соработници и пријатели на ЛУКОИЛ и голем бројмедиуми, компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“ официјално ја отвори својата 31-ва по ред бензинска станица, која се наоѓа во населбата Ченто,

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Во присуство на голем број претставници на Владата на Република Северна Македонија и локалната самоуправа, амбасадата на Руската Федерација во Северна Македонија, блиски соработници и пријатели на ЛУКОИЛ и голем број медиуми, компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“ официјално ја отвори својата 31-ва по ред бензинска станица, која се наоѓа во населбата Ченто,

Заев е партнер на Русија: Нова бензинска станица се отвори во Арачиново

Заев е партнер на Русија: Нова бензинска станица се отвори во Арачиново

По аферата со руските комичари, во присуство на претставници на Владата на Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, денеска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

Во присуство на претставници на Владата на Северна Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, денeска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни

Отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава

Отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава

Во присуство на претставници на Владата на Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, деенска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни и тешки

„Лукоил" ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

„Лукоил" ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни и тешки товарни. -Новата бензинска станица е дел од стратегијата на нашата компанија за проширување на македонскиот пазар. Нашата цел е секојдневно да го подобруваме квалитетот на животот на нашите потрошувачи, снабдувајќи

Во Арачиново отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава

Во Арачиново отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава

Во присуство на претставници на Владата на Македонија, на амбасадата на Русија и на локалната самоуправа, денеска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни и тешки товарни.

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

Во присуство на претставници на Владата на Северна Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, деенска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

Во присуство на претставници на Владата на Северна Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, деенска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни

Во живо – Заев и Баздникин на пуштање во употреба безнинска пумпа

Во живо – Заев и Баздникин на пуштање во употреба безнинска пумпа

По повод отворањето на 31-та бензинска станица во земјава, денеска во населбата Ченто, во Скопје, ЛУКОИЛ Македонија ќе се обратат премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија Сергеј Баздникин и Андреј Куку, регионален управител на ЛУКОИЛ Македонија. Бензинската станица е лоцирана на ул.„Методија Андонов Ченто“,

ЛУКОИЛ ќе ја отвори 31-та бензинска станица

ЛУКОИЛ ќе ја отвори 31-та бензинска станица

На отворањето на објектот ќе се обратат премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија Сергеј Баздникин и Андреј Куку, регионален управител на ЛУКОИЛ Македонија. Бензинската станица е лоцирана на ул.„Методија Андонов Ченто", нас. Ченто, на излезот од Скопје на патот кон Арачиново. /МИА

ЛУКОИЛ ќе ја отвори 31-та бензинска станица

ЛУКОИЛ ќе ја отвори 31-та бензинска станица

По повод отворањето на 31-та бензинска станица во земјава, денеска во населбата Ченто, во Скопје, ЛУКОИЛ Македонија ќе одржи прес-конференција. На отворањето на објектот ќе се обратат премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија Сергеј Баздникин и Андреј Куку, регионален управител на ЛУКОИЛ Македонија. Бензинската

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

„Лукоил“ ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

Во присуство на претставници на Владата на Северна Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, деенска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни

„Лукоил” ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

„Лукоил” ја отвори 31-та бензинска станица во земјава

Во присуство на претставници на Владата на Северна Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, деенска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил” во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни

Скопје: Заев ќе ја отвори 31-та бензиска пумпа на Лукоил Македонија

Скопје: Заев ќе ја отвори 31-та бензиска пумпа на Лукоил Македонија

По повод отворањето на 31-та бензинска станица во земјава, денеска во населбата Ченто, во Скопје, Лукоил Македонија ќе одржи прес-конференција. На отворањето на објектот ќе се обратат премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија Сергеј Баздникин и Андреј Куку, регионален управител на Лукоил Македонија. Бензинската

ЛУКОИЛ ќе ја отвори 31-та бензинска станица

ЛУКОИЛ ќе ја отвори 31-та бензинска станица

По повод отворањето на 31-та бензинска станица во земјава, денеска во населбата Ченто, во Скопје, ЛУКОИЛ Македонија ќе одржи прес-конференција. На отворањето на објектот ќе се обратат премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија Сергеј Баздникин и Андреј Куку, регионален управител на ЛУКОИЛ Македонија. Бензинската

Заев и рускиот амбасадор Баздникин на отворањето на 31-та бензиска станица на ЛУКОИЛ

Заев и рускиот амбасадор Баздникин на отворањето на 31-та бензиска станица на ЛУКОИЛ

Бензинската станица е лоцирана на ул.„Методија Андонов Ченто", нас. Ченто, на излезот од Скопје на патот кон Арачиново. По повод отворањето на 31-та бензинска станица во земјава, денеска во населбата Ченто, во Скопје, ЛУКОИЛ Македонија ќе одржи прес-конференција. На отворањето на објектот ќе се обратат премиерот Зоран Заев, амбасадорот на Руската Федерација