притисни ентер »

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Двајца браќа во алкохолизирана состојба нападнале полицајци кои интервенирале во нивниот дом во Кучевиште, по поплака за гласна музика, соопшти МВР. Според информациите на полицијата, утринава во 04, во полиција било пријавено дека се слуша гласна музика од една куќа во селото Кучевиште, близу црквата Свети Спас. „Во тек на постапување на двајца полициски

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Двајца браќа во алкохолизирана состојба нападнале полицајци кои интервенирале во нивниот дом во Кучевиште, по поплака за гласна музика, соопшти МВР. Според информациите на полицијата, утринава во 04, во полиција било пријавено дека се слуша гласна музика од една куќа во селото Кучевиште, близу црквата Свети Спас. „Во тек на постапување на двајца полициски

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Двајца браќа во алкохолизирана состојба нападнале полицајци кои интервенирале во нивниот дом во Кучевиште, по поплака за гласна музика, соопшти МВР. Според информациите на полицијата, утринава во 04, во полиција било пријавено дека се слуша гласна музика од една куќа во селото Кучевиште, близу црквата Свети Спас. „Во тек на постапување на двајца полициски

ПИЈАНА РАБОТА: Браќа правеле журка, па кога дошла полицијата ај што ги нападнале полицајците, фатиле и да бегаат

ПИЈАНА РАБОТА: Браќа правеле журка, па кога дошла полицијата ај што ги нападнале полицајците, фатиле и да бегаат

Утрово во 4 часот, до полицијата стигнала поплака за гласна музика во с. Кучевиште, Скопско на ул. „4“ во близина на црквата “Св.Спас“, во семејната куќа на лицата Љ.К. и В.К.. Полициските службеници кои интервенирале, физички биле нападнати од двајцата браќа, кои биле во видно алкохолизирана состојба. Потоа, Љ.К. и В.К. се дале во бегство, но набргу

Правеле журка, нападнале полицајци, па почнале да бегаат

Правеле журка, нападнале полицајци, па почнале да бегаат

Утрово во 4 часот, до полицијата стигнала поплака за гласна музика во с. Кучевиште, скопско на ул. „4“ во близина на црквата “Св.Спас“, во семејната куќа на лицата Љ.К. и В.К.. Полициските службеници кои интервенирале, физички биле нападнати од двајцата браќа, кои биле во видно алкохолизирана состојба. Потоа, Љ.К. и В.К. се дале во бегство, но набргу

ПИЈАНА РАБОТА: Браќа правеле журка, па кога дошла полицијата ај што ги нападнале полицајците, фатиле и да бегаат

ПИЈАНА РАБОТА: Браќа правеле журка, па кога дошла полицијата ај што ги нападнале полицајците, фатиле и да бегаат

Утрово во 4 часот, до полицијата стигнала поплака за гласна музика во с. Кучевиште, Скопско на ул. „4“ во близина на црквата “Св.Спас“, во семејната куќа на лицата Љ.К. и В.К.. Полициските службеници кои интервенирале, физички биле нападнати од двајцата браќа, кои биле во видно алкохолизирана состојба. Потоа, Љ.К. и В.К. се дале во бегство, но набргу

Пијани браќа нападнале полицајци во Кучевиште, па побегнале

Пијани браќа нападнале полицајци во Кучевиште, па побегнале

Ноќеска околу 04.00 часот, во тек на постапување на двајца полицајци по пријавена поплака за гласна музика во с. Кучевиште, скопско на ул. „4” во близина на црквата „Св.Спас“, во семејната куќа на лицата Љ.К. и В.К., полициските службеници физички биле нападнати од двете лица- браќа, кои биле во видно алкохолизирана состојба. Потоа, Љ.К. и В.К. се

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по дојава за гласна музика

Двајца браќа во алкохолизирана состојба нападнале полицајци кои интервенирале во нивниот дом во Кучевиште, по поплака за гласна музика, соопшти МВР. Според информациите на полицијата, утринава во 04, во полиција било пријавено дека се слуша гласна музика од една куќа во селото Кучевиште, близу црквата Свети Спас. „Во тек на постапување на двајца полициски

Нападнати двајца полицајци кои интервенирале за гласна музика

Нападнати двајца полицајци кои интервенирале за гласна музика

Двајца полицајци биле физички нападнати од страна на двајца браќа, за кои имало пријава за гласна музика и нарушување на јавен ред и мир, информираа од МВР. Според информации од полицијата, полициските службеници утринава околу 4 часот изглегле на терен по пријавата за гласна музика во село Кучевиште во близина на црквата „Св.Спас“. Како што информира

Двајца пијани браќа правеле журка па нападнале полицајци па се обиделе да избегаат

Двајца пијани браќа правеле журка па нападнале полицајци па се обиделе да избегаат

На 25.05.2020 во 04.00 часот, во тек на постапување на двајца полициски службеници по претходно пријавена поплака за гласна музика во с. Кучевиште, скопско на ул. ,,4 ,, во близина на црквата “Св.Спас“, во семејната куќа на лицата Љ.К. и В.К., полициските службеници физички биле нападнати од двете лица- браќа, кои биле во видно алкохолизирана состојба

Браќа во алкохолизирана состојба нападнале полициајци

Браќа во алкохолизирана состојба нападнале полициајци

Двајца браќа во алкохолизирана состојба нападнале полицајци кои интервенирале во нивниот дом во Кучевиште, по поплака за гласна музика, соопшти МВР. Според информациите на полицијата, утринава во 04 часот, во полиција било пријавено дека се слуша гласна музика од една куќа во селото Кучевиште, близу црквата Свети Спас. „Во тек на постапување на двајца

Правеле журка до 4 сабајле: Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по пријава за гласна музика

Правеле журка до 4 сабајле: Пијани браќа нападнале полицајци кои интервенирале по пријава за гласна музика

Двајца браќа во алкохолизирана состојба нападнале полицајци кои интервенирале во нивниот дом во Кучевиште, по поплака за гласна музика, соопшти МВР. Според информациите на полицијата, утринава во 04, во полиција било пријавено дека се слуша гласна музика од една куќа во селото Кучевиште, близу црквата Свети Спас. „Во тек на постапување на двајца полициски