притисни ентер »

Бришат задници со парите и се бањаат со нив: Светот се згрози од децата на познатите богаташи, од една фотографија ќе ви се згади (ФОТО)

Бришат задници со парите и се бањаат со нив: Светот се згрози од децата на познатите богаташи, од една фотографија ќе ви се згади (ФОТО)

Бришат задници со парите и се бањаат со нив: Светот се згрози од децата на познатите богаташи, од една фотографија ќе ви се згади (ФОТО) И додека во светот милиони луѓе гладуваат, останатите не знаат што да им прават на парите во вистинска смисла на зборот. Фотографиите од младите богаташи го преплавија интернетот овие денови, а тие на истите се фалат

Разгалените деца на богаташите се фалат: Го бришат задникот со пари и делат совети за сиромашните (ФОТО)

Разгалените деца на богаташите се фалат: Го бришат задникот со пари и делат совети за сиромашните (ФОТО)

Судејќи според состојбата на социјалните мрежи вие буквално сте „фаца“ кога имате толку многу пари што дури со нив си го бришете задникот. Фотките на кои младите богаташи се фалат со своите приватни авиони, скапите автомобили и другите статусни симболи повеќе не се ин. Судејќи според состојбата на социјалните мрежи вие буквално сте „фаца“ кога имате