притисни ентер »

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Шефот на Ред Бул, Кристијан Хорнер смета дека новите правила во Формула 1 за аеродинамиката поскоро ги вратиле назад, отколку што им помогнале да ја задржат силната форма од 2018. Досега во сезоната, Макс Верстапен запиша два подиуми, но не покажа ништо импресивно во однос на Мерцедес, кои ги освоија сите стартови од почетокот. Интересот кон тимот

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Шефот на Ред Бул, Кристијан Хорнер смета дека новите правила во Формула 1 за аеродинамиката поскоро ги вратиле назад, отколку што им помогнале да ја задржат силната форма од 2018. Досега во сезоната, Макс Верстапен запиша два подиуми, но не покажа ништо импресивно во однос на Мерцедес, кои ги освоија сите стартови од почетокот. Интересот кон тимот

Хорнер: Ред Бул трпи последици од новите правила  во Ф1

Хорнер: Ред Бул трпи последици од новите правила  во Ф1

Шефот на Ред Бул, Кристијан Хорнер смета дека новите правила во Формула 1 за аеродинамиката поскоро ги вратиле назад, отколку што им помогнале да ја задржат силната форма од 2018. Досега во сезоната, Макс Верстапен запиша два подиуми, но не покажа ништо импресивно во однос на Мерцедес, кои ги освоија сите стартови од почетокот. Интересот кон тимот

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Шефот на Ред Бул, Кристијан Хорнер смета дека новите правила во Формула 1 за аеродинамиката поскоро ги вратиле назад, отколку што им помогнале да ја задржат силната форма од 2018. Досега во сезоната, Макс Верстапен запиша два подиуми, но не покажа ништо импресивно во однос на Мерцедес, кои ги освоија сите стартови од почетокот. Интересот кон тимот

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Хорнер: Ред Бул се послаби од минатата година

Шефот на Ред Бул, Кристијан Хорнер смета дека новите правила во Формула 1 за аеродинамиката поскоро ги вратиле назад, отколку што им помогнале да ја задржат силната форма од 2018. Досега во сезоната, Макс Верстапен запиша два подиуми, но не покажа ништо импресивно во однос на Мерцедес, кои ги освоија сите стартови од почетокот. Интересот кон тимот

Хонда почнуваат да работат на перформансите!

Хонда почнуваат да работат на перформансите!

Шефот на Хонда Формула 1 програмата, Масаши Јамамото, најави дека јапонците почнуваат да се насочуваат кон перформанси од нивниот мотор, откако до сега успешно работеа на издржливоста и квалитетот. Хонда се врати во Формула 1 во 2015 година преку Мекларен, но нивната тригодишна соработка со тимот од Вокинг мина во сенка на огромни проблеми со издржливоста

Хонда почнуваат да работат на перформанси

Хонда почнуваат да работат на перформанси

Шефот на Хонда Формула 1 програмата, Масаши Јамамото, најави дека јапонците почнуваат да се насочуваат кон перформанси од нивниот мотор, откако до сега успешно работеа на издржливоста и квалитетот. Хонда се врати во Формула 1 во 2015 година преку Мекларен, но нивната тригодишна соработка со тимот од Вокинг мина во сенка на огромни проблеми со издржливоста

Јамамото: Хонда се подобри од Рено

Јамамото: Хонда се подобри од Рено

Рено се уште немаат покажано некаква сила на нивниот мотор, а судејќи по изјавите на шефот на Хонда, Масаши Јамамото, нивни конкуренти се Мерцедес и Ферари. „СО ПОМОШТА НА РЕД БУЛ И ТОРО РОСО МИСЛАМ ДЕКА СМЕ ВО ПОДОБРА ПОЗИЦИЈА ОД РЕНО. НО НЕ МИСЛАМ ДЕКА СМЕ МНОГУ ДАЛЕКУ ОД НИВ“, СМЕТА ЈАМАМОТО. Хонда сака да го промени тоа со наредната надградба што