притисни ентер »

Поминал 100 километри, пред да сфати дека си ја заборавил сопругата на бензиска

Поминал 100 километри, пред да сфати дека си ја заборавил сопругата на бензиска

Самуел од Аргентина, поминал 100 километри на автопат, пред да сфати дека си ја заборавил неговата сопруга Клаудија на бензиска. Двајцата биле на патување во Бразил, а на враќање застанале на една бензиска за да наполнат гориво. Клаудија за тоа време спиела на задното седиште. Откако Самуел го наполнил резервоарот, тој продолжил да вози, несвесен дека

Поминал 100 километри, пред да сфати дека си ја заборавил сопругата на бензиска

Поминал 100 километри, пред да сфати дека си ја заборавил сопругата на бензиска

Самуел од Аргентина, поминал 100 километри на автопат, пред да сфати дека си ја заборавил неговата сопруга Клаудија на бензиска. Двајцата биле на патување во Бразил, а на враќање застанале на една бензиска за да наполнат гориво. Клаудија за тоа време спиела на задното седиште. Откако Самуел го наполнил резервоарот, тој продолжил да вози, несвесен …

Си ја заборавил сопругата на бензинска: Сфатил што направил откако поминал 100 километри, еве како реагирала таа

Си ја заборавил сопругата на бензинска: Сфатил што направил откако поминал 100 километри, еве како реагирала таа

Си ја заборавил сопругата на бензинска: Сфатил што направил откако поминал 100 километри, еве како реагирала таа Еден Аргентинец ја заборавил сопругата на бензиска пумпа, но за работата да биде уште полоша, тој сфатил дека “нешто не е во ред“ после поминати 100 километри. При враќањето од патување во Бразил, Самуел и Клаудија, брачни пар од Аргентина

Си ја заборавил жената на бензинска, после 100 поминати километри се сетил

Си ја заборавил жената на бензинска, после 100 поминати километри се сетил

ИЗВОР Скопје24 | септември 13, 2021 При враќањето од патување во Бразил, Самуел и Клаудија, брачен пар од Аргентина застанале на бензиска пумпа за тој да го наполни резервоарот и малку да се одмори. Откако наполнил бензин и отишол од тоалет, Самуел си го придолжил патот со автомобилот. Концентриран на сообрајќајот, не ни забележал дека Клаудија ја