притисни ентер »

Прв состанока на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Прв состанока на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Работната група за соработка со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) и Канцеларијата за демократски институции и човекови права (ОДХР) го одржаа првиот состанок на кој се анализираа препораките на ОБСЕ за подобрување на изборниот процес во Србија. Како што соопштија од српската Влада, членовите на Работната група, со која претседава

Прв состанока на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Прв состанока на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Работната група за соработка со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) и Канцеларијата за демократски институции и човекови права (ОДХР) го одржаа првиот состанок на кој се анализираа препораките на ОБСЕ за подобрување на изборниот процес во   Србија. Како што соопштија од српската Влада, членовите на Работната група, со која претседава

Прв состанок на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот законик

Прв состанок на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот законик

Работната група за соработка со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) и Канцеларијата за демократски институции и човекови права (ОДХР) го одржаа првиот состанок на кој се анализираа препораките на ОБСЕ за подобрување на изборниот процес во Србија. Како што соопштија од српската Влада, членовите на Работната група, со која претседава

Прв состанока на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Прв состанока на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Работната група за соработка со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) и Канцеларијата за демократски институции и човекови права (ОДХР) го одржаа првиот состанок на кој се анализираа препораките на ОБСЕ за подобрување на изборниот процес во   Србија. Како што соопштија од српската Влада, членовите на Работната група, со која претседава

Прв состанок на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Прв состанок на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Работната група за соработка со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) и Канцеларијата за демократски институции и човекови права (ОДХР) го одржаа првиот состанок на кој се анализираа препораките на ОБСЕ за подобрување на изборниот процес во Србија. Како што соопштија од српската Влада, членовите на Работната група, со која претседава

Прв состанок на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Прв состанок на српската власт со ОБСЕ за унапредување на изборниот процес

Работната група за соработка со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) и Канцеларијата за демократски институции и човекови права (ОДХР) го одржаа првиот состанок на кој се анализираа препораките на ОБСЕ за подобрување на изборниот процес во Србија. Како што соопштија од српската Влада, членовите на Работната група, со која претседава