Се отвори изложбата на фустаните брендот Alexander McQueen

На последниот кат во продавницата на Alexander McQueen на улицата Old Bond се отвори прекрасна градина без свежо цвеќе. Ова е изложбa на Сара Бартон, e наречена многу едноставно и јасно – „Рози“. Изложбата започнува со цитат на Александар Меквин на влезот: „Сè што правам е на некој начин поврзано со природата“. Колекцијата на облека е дизајнирана така