притисни ентер »

Ѓорѓе Давид од „Гранд“ заразен со корона

Ѓорѓе Давид од „Гранд“ заразен со корона

Ѓорѓе Давид, членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ потведи дека е позитивен на тестот за корона. Тој веќе неколку дена е во болница, но резултатите од тестот ги добил денес. Познатиот српски рокер заврши во болница поради воспаление на белите дробови. „За жал, потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум. Вирусот ќе помине,

„Очаен сум“: Ѓорѓе Давид од „Гранд“ заразен со корона

„Очаен сум“: Ѓорѓе Давид од „Гранд“ заразен со корона

Ѓорѓе Давид, членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ потведи дека е позитивен на тестот за корона. Тој веќе неколку дена е во болница, но резултатите од тестот ги добил денес. Познатиот српски рокер заврши во болница поради воспаление на белите дробови. „За жал, потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум. Вирусот ќе помине,

Погледнете кој член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ е заразен со коронавирус

Погледнете кој член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ е заразен со коронавирус

Давид Ѓорѓе преку социјалните мрежи потврди дека е позитивен на коронавирус. Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид во болница заврши поради воспаление на белите дробови. Тој преку социјалната мрежа Инстаграм испрати порака до сите. -За жал… потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум.

Член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ ПОЗИТИВЕН НА КОРОНАВИРУС

Член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ ПОЗИТИВЕН НА КОРОНАВИРУС

Давид Ѓорѓе преку социјалните мрежи потврди дека е позитивен на коронавирус. Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид во болница заврши поради воспаление на белите дробови. Тој преку социјалната мрежа Инстаграм испрати порака до сите. За жал… потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум. Вирусот

ШОК! Член на жирито на Ѕвездите на Гранд има КОРОНА!

ШОК! Член на жирито на Ѕвездите на Гранд има КОРОНА!

Ѓорѓе Давид, кој веќе неколку дена е во болница, преку социјалните мрежи потврди дека е позитивен на коронавирус. Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид во болница заврши поради воспаление на белите дробови. -За жал… потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум. Вирусот ќе помине, но… Болницата,

ШОК! Член на жирито на Ѕвездите на Гранд има КОРОНА!

ШОК! Член на жирито на Ѕвездите на Гранд има КОРОНА!

Ѓорѓе Давид, кој веќе неколку дена е во болница, преку социјалните мрежи потврди дека е позитивен на коронавирус. Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид во болница заврши поради воспаление на белите дробови. -За жал… потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум. Вирусот ќе помине, но… Болницата,

Член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ заразен со коронавирус (ФОТО)

Член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ заразен со коронавирус (ФОТО)

Член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ заразен со коронавирус (ФОТО) Давид Ѓорѓе преку социјалните мрежи потврди дека е позитивен на коронавирус. Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид во болница заврши поради воспаление на белите дробови. Тој преку социјалната мрежа Инстаграм испрати порака до сите. -За жал… потврдено

„Очаен сум“: Ѓорѓе Давид од „Гранд“ заразен со корона

„Очаен сум“: Ѓорѓе Давид од „Гранд“ заразен со корона

Ѓорѓе Давид, членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ потведи дека е позитивен на тестот за корона. Тој веќе неколку дена е во болница, но резултатите од тестот ги добил денес. Познатиот српски рокер заврши во болница поради воспаление на белите дробови. „За жал, потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум. Вирусот ќе помине,

Член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ заразен со коронавирус

Член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ заразен со коронавирус

Давид Ѓорѓе преку социјалните мрежи потврди дека е позитивен на коронавирус. Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид во болница заврши поради воспаление на белите дробови. Тој преку социјалната мрежа Инстаграм испрати порака до сите. -За жал… потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум.

„Во болницата е како во затвор“: Рокерот Џорџе Давид позитивен на КОВИД-19

„Во болницата е како во затвор“: Рокерот Џорџе Давид позитивен на КОВИД-19

Рокерот Џорџе Давид, кој последниот период е познат по жирирањето во музичкото натпреварување „Ѕвездите на Гранд“ на својот Инстаграм профил сподели дека е позитивен на КОВИД-19. „За жал... штотуку ми е потврдено дека имам КОВИД-19! Не сфаќам... очаен сум. Вирусот ќе помини. НО... БОЛНИЦАТА!! ПЕКОЛ!! КАКО ДА СИ ВО ЗАТВОР!! ВО ВОЈСКА!! Луѓе... чувајте

Српскиот музичар позитивен на коронавирусот: Очаен сум

Српскиот музичар позитивен на коронавирусот: Очаен сум

Српскиот музичар Џорџе Давид откри дека е позитивен на коронавирусот. „За жал, потврдено ми е дека имам ковид-19. Не сфаќам… очаен сум. Вирусот ќе помине но, болница. Пекол, како да си во затвор, во војска. Луѓе, чувајте се. Ве молам“, наишал 55-музичар на инстаграм. View this post on Instagram Na žalost… potvrdjeno mi je upravo da imam COVID 19! Ne

Српскиот рокер Ѓорѓе Давид позитивен на коронавирус, заразен во Македонија?

Српскиот рокер Ѓорѓе Давид позитивен на коронавирус, заразен во Македонија?

Давид Ѓорѓе преку социјалните мрежи потврди дека е позитивен на коронавирус. Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид во болница заврши поради воспаление на белите дробови. Тој преку социјалната мрежа Инстаграм испрати порака до сите. -За жал… потврдено ми е дека позитивен сум на Ковид-19! Не разбирам… Очаен сум.

Членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ открива: Имам симптоми на коронавирус, чекам резултати

Членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ открива: Имам симптоми на коронавирус, чекам резултати

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид се огласи преку социјалната мрежа на Инстаграм каде што напишал дека веќе трети ден се наоѓа во болница. Како што самиот наведува, станува збор за воспаление на белите дробови. А, воедно како што додава, чекал и резултати од тестирањето за коронавирус

Членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ открива: Имам симптоми на коронавирус, чекам резултати (ФОТО)

Членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ открива: Имам симптоми на коронавирус, чекам резултати (ФОТО)

Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид се огласи преку социјалната мрежа на Инстаграм каде што напишал дека веќе трети ден се наоѓа во болница. Како што самиот наведува, станува збор за воспаление на белите дробови. А, воедно како што додава, чекал и резултати од тестирањето за коронавирус. -Трет ден сум во болница

Членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ открива: Имам симптоми на коронавирус, чекам резултати (ФОТО)

Членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ открива: Имам симптоми на коронавирус, чекам резултати (ФОТО)

Членот на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ открива: Имам симптоми на коронавирус, чекам резултати (ФОТО) Познатиот српски рокер и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, Ѓорѓе Давид се огласи преку социјалната мрежа на Инстаграм каде што напишал дека веќе трети ден се наоѓа во болница. Како што самиот наведува, станува збор за воспаление на белите дробови