Гасол близу до враќање во Барселона

Пау Гасол е блиску кон преселба во Барселона. Крилниот центар, кој неколку пати истакна дека би сакал да ја заврши кариерата во Барселона, е близу до приклучување кон каталонскиот гигант, јавуваат европските медиуми. Според нивните информации, Гасол и Барселона треба наскоро да постигнат официјален договор. Гасол, кој во понеделникот наполни 40 години,