притисни ентер »

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

Во Кавадарци, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Кавадарци, вчера, го лишиле од слобода 38-годишниот П.М. од Кавадарци. Како што информира МВР, при претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

Во Кавадарци, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Кавадарци, вчера, го лишиле од слобода 38-годишниот П.М. од Кавадарци. Како што информира МВР, при претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведено лице од Радовиш поради дрога

Приведено лице од Радовиш поради дрога

Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш, вчера го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом во Радовиш, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој бил приведен

Уапсени неколку наркодилери

Уапсени неколку наркодилери

Вчера околу 14.00 часот во с.Вевчани, полициски службеници од Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга го лишиле од слобода Љ.А.(23) од Дебар, затоа што при преглед кај него била пронајдена и одземена прашкаста материја. Тој бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против него ќе биде поднесена соодветна

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

На 16.10.2020 во Кавадарци, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција - Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Кавадарци го лишиле од слобода П.М.(38) од Кавадарци. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле хероин. Тој бил приведен

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција - Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведено лице од Радовиш поради дрога

Приведено лице од Радовиш поради дрога

Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш, вчера го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом во Радовиш, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој бил приведен

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција - Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведено лице од Радовиш поради дрога

Приведено лице од Радовиш поради дрога

– Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш,  вчера го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом во Радовиш, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој бил

Приведен дилер од Радовиш

Приведен дилер од Радовиш

Полицијата вчера привела 31-годишен дилер од радовиш кај кого биле пронајдена марихуана. -Вчера во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција - Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска

Полицијата уапси дилер од Радовиш, имал 300 грама марихуана

Полицијата уапси дилер од Радовиш, имал 300 грама марихуана

Триесет и едногодишниот В.Х од Радовиш вчера бил лишен од слобода од страна на секторот за недозволена трговија со дрога и оружје и опасни материи и од ОВР Радовиш. При претрес на неговиот дом извршен со судска наредба, полициските службеници пронашле и одзеле 300 грама марихуана. По целосното документирање на случајот ќе биде поднесена кривична пријава

Приведено 38-годишно лице од Кавадарци – при претрес во неговиот дом пронајден хероин

Приведено 38-годишно лице од Кавадарци – при претрес во неговиот дом пронајден хероин

На 16.10.2020 во Кавадарци, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Кавадарци го лишиле од слобода П.М.(38) од Кавадарци. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле хероин. Тој бил приведен

Приведен радовишанец за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи

Приведен радовишанец за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи

Полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш,  вчера го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом во Радовиш, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој бил приведен

Проведено лице од Радовиш поради дрога

Проведено лице од Радовиш поради дрога

На 16.10.2020 во Радовиш, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Радовиш го лишиле од слобода В.Х.(31) од Радовиш. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле околу 300 грама марихуана. Тој

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

Приведен дилер на хероин од Кавадарци

На 16.10.2020 во Кавадарци, полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога оружје и опасни материи во координација со ОВР Кавадарци го лишиле од слобода П.М.(38) од Кавадарци. При претрес во неговиот дом, извршен со судска наредба, полициски службеници пронашле и одзеле хероин. Тој бил приведен